SIN SLAVNOG GLUMCA NESTAO PRE 4 GODINE: Borio se s NARKOMANIJOM i izgubio mu se svaki trag! EVO KAKO DANAS IZGLEDA!
Slavni glumac je prošao kroz pravi pakao sa problematičnim sinom, Foto: Printscreen

ponovo u javnosti

SIN SLAVNOG GLUMCA NESTAO PRE 4 GODINE: Borio se s NARKOMANIJOM i izgubio mu se svaki trag! EVO KAKO DANAS IZGLEDA!

On je 2015. godine na Instagramu najavio da odlazi na rehabilitaciju

Objavljeno:

Slavni glumac je prošao kroz pravi pakao sa problematičnim sinom, a vrhunac se desio 2015. godine. Od tad, retko kad se viđa u javnosti - a sada se konačno pojavio.

Glumac Čet Henks (28), sin Toma Henksa, iza sebe ima burnu prošlost. Od 16. godine bori se sa zavisnošću od opijata.

On je 2015. godine na Instagramu najavio da odlazi na rehabilitaciju. On se bavio dilovanjem opijata, a na društvenoj mreži je pred odlazak na rehabilitaciju ostavio je poruku:

- Pre par meseci sam prodavao i i sam koristio narkotike dok potpuno nisam zapušio nos, a to nije sve što sam koristio. Shvatio sam koliko gluposti pravim i da moram da priznam sebi i svojoj porodici šta radim od sebe - rekao je tada Čet, a Tom Henks ga je dobro sakrivenog odveo na rehabilitaciju. - napisao je on.

BIG BOZO IN BARCELONZO #YouDig ????

A post shared by Chet Hanks (@chethanx) on

Čet je kasnije govorio i o tome da mu je ćerka Mišaja, koju je dobio 2016. godine sa bivšom devojkom Tifani Majls, spasila život.

foto: Printscreen/Instagram

- Da nema moje ćerke, ne znam da li bih imao snage da se menjam. Iskreno, ona mi je spasila život. Da nema nje, posledice po mene bi verovatno bile strašne - rekao je tada Čet.

Tom je kasnije govorio da je bio uz sina svaki korak, a Čet je izrazio zahvalnost Tomu i Riti Vilson, koji važe za najskladniji par Holivuda.

- Obožavam svoje roditelje i uradili su sjajan posao u mom vaspitanju. Blagosloven sam tako divnim roditeljima - rekao je Čet koji je ovih dana fotografisan potpuno oporavljen, a pridružio se svom ocu Tomu u Barseloni, gde je u toku promocija filma "Priča o igračkama 4".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.