Očuh me je PIPKAO kad sam imala 15 godina, svašta mi je RADIO! Poznata voditeljka progovorila o MUČNOM ISKUSTVU!
Komičarka i voditeljka Elen Dedženeris (61) nedavno je progovorila o seksualnom zlostavljanju koje je doživela kao tinejdžerka, Foto: Instagram/PrintScreen/ellenandportiaworld

ispovest

Očuh me je PIPKAO kad sam imala 15 godina, svašta mi je RADIO! Poznata voditeljka progovorila o MUČNOM ISKUSTVU!

Poznata voditeljka ispričala da je bila seksualno zlostavljana u mladosti

Objavljeno:

Kad je majka bila na putu, rekao mi je da je pronašao kvržicu na njenim grudima i da mora da opipa moje i proveri da li ih imam i ja - ispričala je voditeljka Elen Dedženeris.

Komičarka i voditeljka Elen Dedženeris (61) nedavno je progovorila o seksualnom zlostavljanju koje je doživela kao tinejdžerka. U intervjuu za "My Next Guest Needs No Introduction" voditelju Dejvidu Letermanu (72) otkrila je kako je njena majka Beti napravila veliku grešku kad se po drugi put udala za očuha koji ju je seksualno zlostavljao.

Elen je objasnila kako je Beti u to vreme bolovala od raka dojke pa ju je njen očuh hvatao i "proveravao" da li ima kvržice na grudima, a kad je to rekla majci ona joj nije poverovala.

- Kad je majka bila na putu, rekao mi je da je pronašao kvržicu na njenim grudima i da mora da opipa moje i proveri da li ih imam i ja. Imala sam 15 godina i nisam znala ništa o ljudskom telu. Bila sam preslaba da mu se suprotstavim. To je zaista jedna grozna priča koju sam odlučila da podelim kako nijedna devojka sebi to ne bi dopustila - izjavila je Elen.

Komičarka je dodala kako je očuh jednom pokušao da provali u njenu sobu.

- Kad sam čula da provaljuje u moju sobu razbila sam prozor i pobegla. Nisam to htela da kažem majci jer sam želela da je zaštitim, a i znala sam da bi bila slomljena - dodala je Elen.

Uprkos tome što joj je nekoliko puta rekla kako se očuh čudno ponaša prema njoj, Beti je s njim u vezi ostala još 18 godina.

Žene se nekad osećaju kao da nisu vredne ili kao da nemaju pravo da kažu "ne". Upravo iz tog razloga mislim da je važno govoriti o tome. Ima toliko mladih devojaka koje je strah da pričaju o takvim problemima. Nema veze koliko godina imate, to se jednostavno ne može dopustiti - zaključila je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/eonline.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.