VARAO ME JE DOK SAM BILA U DEVETOM MESECU TRUDNOĆE I OPROSTILA SAM MU: Ispovest najpoznatije trendseterke na svetu
Kloi Kardašijan, Tristam Tompson, Foto: Printscreen Instagram

NEMA SREĆE U LJUBAVI

VARAO ME JE DOK SAM BILA U DEVETOM MESECU TRUDNOĆE I OPROSTILA SAM MU: Ispovest najpoznatije trendseterke na svetu

U poslednjoj epizodi rijalitija "Keeping Up with the Kardashians" prikazan je njen razgovor s prijateljicom

Objavljeno:

Jedna od sestara Kardašijan, Kloi (34) zaista nema sreće kad je ljubav u pitanju. Nakon propalog braka s košarkašem Lamarom Odomom (39), koji je priznao kako je varao Kloi celu njihovu vezu, a ona ga je nekoliko puta uhvatila u "klinču" sa striptizetama, trendseterka i preduzetnica progovorila je i o prevarama drugog supruga, košarkaša Tristana Tompsona (27), s kojim ima ćerku Tru (1).

U poslednjoj epizodi rijalitija "Keeping Up with the Kardashians" prikazan je njen razgovor s prijateljicom Malikom Hak (36), kojoj je otkrila kako ju je Tompson varao dok je bila u devetom mesecu trudnoće, a potom joj zamerao što mu je prevaru spominjala još sedam meseci posle. Kad mu je sve oprostila, nastavio je po starom.

foto: Profimedia

- Moja sva energija je usmerena prema Tru. Pokušavam da ne razbijam glavu jer se onda svako malo pitam gde je Tristan i šta radi - izjavila je Kloi, priznajući kako ga još uvek voli. Navodno je par jedno vreme išao i na bračno savetovanje, no čini se kako ni to nije pomoglo.

- Cenim što je uložio vreme i napor na terapiju i što radi na sebi. Da nisam ništa osetila ne bih mu oprostila. Suočila sam se činjenicama i nastavila dalje - objasnila je Maliki. Ipak, stvari su izmakle kontroli kad ju je Tompson pre nekoliko meseci prevario s Džordin Vuds (21), najboljom prijateljicom njene sestre Kajli Džener (21).

- Varali su zato što su to želeli, lagali su o tome jer su mogli, a sada im je žao samo zato što su uhvaćeni. Uvek se radi o njima, a ja to stvarno nisam zaslužila - napisala je tad na svom Instagramu Kloi, očigledno razočarana postupkom bliskih ljudi.

Uprkos tome što je par zajedno proslavio prvi rođendan ćerke Tru, vezi nije bilo spasa, a u poslednjoj epizodi rijalitija produkcija je zamaglila lice košarkaša Tompsona.

Bonus video

USRED BELA DANA UZELI OGROMAN BAKŠIŠ! Ovi srpski pevači NAPRAVILI su LOM, a još nije ni smrko!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.