KRVOLOČNO UBIJENA U SVOJOJ KUĆI! Ešton Kučer na SUDU: Oko njene kuće svuda NJEGOVI OTISCI!
Ešton Kučer, Foto: Prinscreen

SKANDAL

KRVOLOČNO UBIJENA U SVOJOJ KUĆI! Ešton Kučer na SUDU: Oko njene kuće svuda NJEGOVI OTISCI!

Za ovo krvoločno ubistvo optužen je Majkl Gardžulo koji ju je izboo 50 puta po telu i vratu

Objavljeno:

Mlada Ešli Elerin (21) ubijena je u svom domu u Holivudu 21. februara 2001. godine. Iste noći je trebalo da izađe na sastanak sa Eštonom Kučerom, koji je tada imao 23 godine.

Za ovo krvoločno ubistvo optužen je Majkl Gardžulo koji ju je izboo 50 puta po telu i vratu. Gardžulo je osumnjčen za za još dva ubistva, a policija ga je označila kao serijskog ubicu pod imenom „Holivudski trbosek“ (Hollywood Ripper).

Glumac je pojasnio kako se desilo to da je postao svedok ubistva devojke koju je tek upoznao.

Naime, on je kasnio na sastanak jer se zagledao u dodelu Gremija kod prijateljice.

Kada je shvatio koliko kasni, zvao je Ešli, alise ona nije javljala na telefon. Odvezao se do njene kuće i pogledao kroz prozor i ugledao crvenu mrlju za koju je mislio da je od vina. Stvari su bile razbacane okolo, ali to ga nije uznemirlilo jer je znao da se Ešli tek uselila i nije stigla da sredi kuću.

Priznao je da se sutradan uspaničio kada je čuo da je ubijena jer su oko kuće bili njegovi otisci, pa se plašio da ne bude optužen za ubistvo, prenosi Daily mail.

„Kucao sam na vrata, ali nije bilo odgovora. Pogledao sam kroz prozor i video da ima nereda u kući, ali nije mi to ništa značilo jer sam znao da se nedavno uselila. Na podu sam video nešto za šta sam tad mislio da je proliveno crno vino. Nedavno je imala zabavu za useljenje na kojoj je bilo puno studenata pa mi to nije bio razlog za uzbunu. Kako nikog nisam video, otišao sam. Zaključio sam da sam se jednostavno prekasno pojavio i da je izašla s prijateljima“, rekao je Kučer.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.