OGLASIO SE DŽON SNOU I SVIMA ZAPUŠIO USTA! Nakon poslednje epizode: Gledaoci, sami ste KRIVI! Ništa niste skapirali
Džon i Deneris, Foto: Printscreen / Youtube

SPOJLERI

OGLASIO SE DŽON SNOU I SVIMA ZAPUŠIO USTA! Nakon poslednje epizode: Gledaoci, sami ste KRIVI! Ništa niste skapirali

Otkrio istinu o kraju serije koji je mnoge razočarao!

Objavljeno: 21.05.2019. 14:13h
  • 4

Ako niste gledali poslednju epizodu serije "Igra prestola" znajte da slede spojleri.

U poslednjoj epizodi serije "Game of Thrones" Džon Snou (glumac Kit Harington) ubija svoju ljubav, tetku i kraljicu sedam kraljevstva Deneris Targerijan koju igra Emilija Klark. Iako mnogi misle da lik Deneris Targerijan koji je pažljivo građen od prve sezone planetarno popularne serije u osmoj sezoni doživljava preokret, a u šestoj epizodi te sezone kraj kakav ne zaslužuje, Kit Harington koji je deset godina tumačio lik Džona Snoua rešio je da kaže svoje mišljenje i obrati se svim fanovima koji tuguju za njom.

foto: Profimedia

"Bilo je i više nego očigledno da je Deneris Targerijan krenula ovim putem, a ako ste mislili da neće postati tiranin kojeg je trebalo spustiti na zemlju, onda ste se sve vreme zavravali", naveo je on u intervjuu za "Entertainment Weekly".

On kaže da se ovakav lik gradio od početka.

"Ako ste pratili njenu priču, radila je neke užasne stvari, palila je žive ljude, takav lik se gradio od samog početka. Zato ovo i moram da kažem publici, i vi ste bili u zabludi kada je u pitanju ova žena, vi ste navijali za nju, sami ste krivi ako je sada žalite", deo je njegove poruke.

foto: Printscreen/youtube

On ističe da je Deneris jedan od najzanimljivijih likova u seriji i da je upravo to ono što tron čini od čoveka.

"Deni nije dobra osoba. Ne možete da zaključite da će jake žene biti i dobri ljudi. Znam da će ovo pokrenuti diskusiju, ali u ovom projektu ništa nije urađeno,a da nije verno karakteru likova. A gde ste ikada videli da žena igra diktatora", zapitao se Kit Harington.

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media