BILA JE SLATKA DEVOJČICA, IZRASLA JE U NEVIĐENU LEPOTICU: Nikad nećete POGODITI ko je GLUMICA sa slike
Na slici sa starijim bratom, Foto: Printscreen

razotkrivanje

BILA JE SLATKA DEVOJČICA, IZRASLA JE U NEVIĐENU LEPOTICU: Nikad nećete POGODITI ko je GLUMICA sa slike

Tada verovatno niko nije ni pretpostavio da će jednoga dana postati vrhunska glumica i jedna od najlepših žena sveta

Objavljeno: 10:23h

Na fotografiji koja kruži internetom glumica pozira sa bratom Džejmsom nakon što su pojeli palačinke i umusaveli se. Ona u tom trenutku ima oko šest, sedam godina.

Tada verovatno niko nije ni pretpostavio da će jednoga dana postati vrhunska glumica i jedna od najlepših žena sveta. Kao ni da će njen život i karijeru pratiti razne kontroverze.

foto: Printscreen

Reč je o Andželini Džoli, a neke od njenih filmskih transformacija možete videti i u galeriji.

1 / 5 Foto: Printscreen

Podsetimo se malo njene karijere...

Andželina Džoli rođena je 4. juna 1975. u Los Anđelesu. Pre glume bavila se manekenstvom, a kasnije je postala ambasador dobre volje Visokog komesara za izbeglice UN. Popularni mediji često je proglašavaju za jednu od najlepših žena, i često izveštavaju o njenom životu van filmskog platna. Dobitnik je tri nagrade Zlatni globus, dve nagrade američkog Udruženja filmskih glumaca i jednog Oskara.

Mada se kao dete pojavila uz oca Džona Vojta u filmu „Lookin' to Get Out“ 1982. godine, pravi početak njene glumačke karijere je bio deceniju kasnije, u niskobudžetnom filmu „Kiborg 2“ (1993), a svoju prvu glavnu ulogu je imala u filmu „Hakeri“ (1995). Pojavila se u biografskim filmovima „Džordž Volas“ (1997) i „Manekenka“ (1998) i dobila je Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu za film „Neprilagođena“ (1999). Međunarodnu slavu je postigla ulogom heroine video-igara Lare Kroft u filmu „Lara Kroft: Pljačkaš grobnica“, nakon čega se ustoličila kao jedna od najpoznatijih i najplaćenijih glumica Holivuda. Najveći komercijalni uspeh postigla je akcionom komedijom „Gospodin i gospođa Smit“ (2005).

foto: Printscreen

Bila je u braku sa glumcima Džonijem Lijem Milerom i Bilijem Bobom Torntonom, a trenutno živi sa glumcem Bredom Pitom, u vezi koja privlači pažnju svetskih medija. Džolijeva i Pit imaju troje usvojene (Madoksa, Paksa i Zaharu) i troje biološko dece (Šajlo i blizance Vivijen i Noks). Andželina Džoli promoviše humanitarne ciljeve širom sveta i poznata je po radu sa izbeglicama preko UNHCR-a.

BONUS VIDEO:

ŠPANCI NAPRAVILI NAJVEĆI TOBOGAN! Zbog ovoga je zatvoren već posle dva dana! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.