E OVO JE ZAISTA VEST! POMIRILI SE BRED PIT I DŽENIFER ANISTON: Poklonio joj kuću u kojoj su nekada živeli!
Dženifer i Bred, Foto: Profimedia

zaista iznenađenje

E OVO JE ZAISTA VEST! POMIRILI SE BRED PIT I DŽENIFER ANISTON: Poklonio joj kuću u kojoj su nekada živeli!

Mediji bruje o navodnom pomirenju glumačkog para, a svi su se iznenadili kada joj je poklonio kuću u kojoj su nekada živeli, koja vredi milione dolara.

Objavljeno: 13:43h

Nekadašnji glumački par Dženifer Aniston i Bred Pit rastao se se pre skoro 15 godina, a donedavno se u medijima spekulisalo da su obnovili svoju romansu, nakon glumčevog razvoda od Anđeline Džoli.

Glumica je u februaru ove godine, proslavila svoj 50. rođendan, a među zvanicama se pojavio i njen bivši dragi, Bred. Obožavaoci bivših ljubavnika počeli su da spekulišu šta je to Pit poklonio svojoj nekadašnjoj supruzi, a sada su strani mediji došli do informacija da je u pitanju kuća u kojoj su njih dvoje nekada živeli i to na Beverli Hilsu.

Impozantna vila vredi čitavih 70 miliona dolara, a izvor blizak Anistonovoj navodi da je glumici bilo veoma teško da je napusti nakon razvoda.

- Gubitak njihovog doma iz snova povećao je bol nakon njihovog razvoda. Kuća je bila na prodaju u vreme kada su se razvodili, a Dženifer je teško palo što je Bred tada nije kupio - ispričao je izvor.

Podsećanja radi, Dženifer i Bred su bili u braku od 2000. do 2005. godine, a glumica se kasnije udala za Džastina Teroa.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.