ANĐA ĆE ODLEPITI KAD ČUJE ŠTA JOJ JE KUPIO: Pit ispunio Dženifer staru želju! SPISKAO 70 MILIONA EVRA NA NJU (FOTO)
Dežnifer Aniston i Bred Pit jedan od najlepših holivudskih parova, Foto: Profimedia

Čije pare troši?!

ANĐA ĆE ODLEPITI KAD ČUJE ŠTA JOJ JE KUPIO: Pit ispunio Dženifer staru želju! SPISKAO 70 MILIONA EVRA NA NJU (FOTO)

Podgrejao priče da se miri sa bivšom suprugom!

Objavljeno:

Glasine da se bivši holivudski par miri, kada je Dženifer Aniston pozvala Breda Pita na svoj jubilarni 50. rođendan, podgrejao je on sam time što je rešio da joj ga učini posebnim i pokloni joj kuću od 70 miliona evra.

Naime, Dženifer Aniston (50) u februaru je proslavila rođendan, a među brojnim gostima na zabavi je bio i njen bivši suprug Bred Pit (55), koji joj je darovao luksuznu nekretninu na Beverli Hilsu u kojoj su zajedno živeli dok su još bili u braku. Kada su obožavaoci bivših supružnika počeli da nagađaju šta je Bred poklonio bivšoj dragoj, prijatelj blizak Anistonovoj se izlanuo - Bred je potrošio 70 miliona evra na poklon prvoj ženi Dženifer, prenosi Mirror.

foto: Profimedia

Gubitak njihovog doma iz snova povećao je bol nakon njihovog razvoda. Kuća je bila na prodaju u vreme kada su se razvodili, a Dženifer je teško palo što je Bred tada nije kupio", ispričao je prijatelj blizak Dženifer. Ipak, želja joj se godinama kasnije ostvarila i Bred joj je poklonio upravo tu kuću.

foto: Profimedia

Podsetimo, Dženifer i Bred u braku su bili od 2000. do 2005. godine, a nebrojeno mnogo njihovih fanova nada se da će par ponovo biti zajedno.

Model Kapris Buret (47) misli da su Bred i Dženifer savršen par, a Anđelinu Džoli (43) nazvala je "strašnom ku*kom".

Jednom sam večerala s njom, kao i sa Bredom Pitom, ali odvojeno. Ne mogu se setiti jesu li oni tada već bili u braku, ali Anđelina je bila grozna. Ponašala se kao prava ku*ka. Tokom večere nije progovorila nijednu reč, samo je sedela i buljila u prazno. Iskreno, bila je užasna", ispričala je Kapris.

Dženifer je od 2015. do 2017. bila u braku sa Džastinom Teroom.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.