SIN MI JE ISPAO IZ RUKU, NAPUKLA MU JE LOBANJA: Glumica ispričala zbog čega joj je dete u ŠOK SOBI, i UŽASNULA SVE!
Foto: Printscreen

JEZIVO!

SIN MI JE ISPAO IZ RUKU, NAPUKLA MU JE LOBANJA: Glumica ispričala zbog čega joj je dete u ŠOK SOBI, i UŽASNULA SVE!

Neverovatna drama.

Objavljeno:

Glumica Dženi Molen šokirala je pratioce objavom na Instagramu u kojoj je priznala da joj je sin ispao iz ruku i da je povredio glavu.

- U subotu uveče mi je sin ispao iz ruku, zbog čega mu je napukla lobanja pa je završio na intenzivnoj. Zauvek sam zahvalna bolnici na pomoći i brzom delovanju. Hvala svim medicinskim sestrama, neurolozima, pedijatrima i ostalom osoblju... - napisala je glumica, inače supruga glumca Džejsona Bigsa.

- Nisam sigurna kako se ovaj post pretvorio u zahvalni govor na Oskarima, ali... Džejson, hvala Bogu na tebi. Hvala Bogu, hvala Bogu, hvala Bogu! Bila je ovo traumatična nedelja, ali Sid je sada kod kuće i lepo se oporavlja. Jede puno čokoladnih korneta i uskoro planira da umače trešnje u čokoladu. Moje srce je sa svim roditeljima koji su se ikad pronašli ili će se tek pronaći u ovakvoj situaciji. Niste sami... - napisala je glumica.

Njena objava privukla je mnogo pažnje, a obožavatelji i prijatelji su joj u komentarima slali poruke podrške.

"Mi smo stalno ispadali mami iz ruku. Ne brini se, odlično ti ide! I mame ispuštaju", "To je toliko strašno, ne mogu ni da zamislim"... Hvala ti što si ovo podelila sa nama, ovakve nesreće se verovatno često događaju, ali se svi boje da pričaju o njima", "Mogu se poistovetiti sa ovim, želim mu brz oporavak", "Događa se... Moglo je biti i gore, drago mi je da se dobro oporavlja", bili su samo neki od komentara.

If any of you were having a hard time sketching me...

A post shared by Jenny Mollen (@jennymollen) on

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.