OVAKO LETUJE NAJBOGATIJA NASLEDNICA SVETA: Kada imate brdo novca, dostupno vam je čak i OVO (FOTO)
Tamara Eklston, Foto: Printscreen/Instagram/Tamara.Eklston

uživanje

OVAKO LETUJE NAJBOGATIJA NASLEDNICA SVETA: Kada imate brdo novca, dostupno vam je čak i OVO (FOTO)

Milijarderka uživa na Bahamima u društvu supruga Džeja Ratlenda (38) i ćerke Sofije (4)

Objavljeno:

Ćerka britanskog preduzetnika i bivšeg šefa Formule 1, Bernija Eklestona (88) i Slavice Ekleston (60), Tamara (34) ne mora da razbija glavu finansijama, pa se na društvenoj mreži još jednom pohvalila da za odmor bira samo najekskluzivnije destinacije.

Milijarderka uživa na Bahamima u društvu supruga Džeja Ratlenda (38) i ćerke Sofije (4). Veselo društvo vreme je provelo na pjščanoj plaži 'družeći' se sa svinjama koje su hranili s šargarepama.

Porodica se odlučila i na jedan hrabriji potez. Naime, Tamara i Džej su plivali u moru sa morskim psima, a uskoro im se pridružila i ćerkica Sofi koja se nije bojala životinja već nije skidala osmeh s lica.

Mama je ćerku odjenula u rozi kostim i stavila joj naočale koje 'upotpunjuju imidž', a i sama Tara je nosila ružičasti bikini koji joj, kako komentišu njeni fanovi, laska figuri.

Plivali su sa ajkulama
Plivali su sa ajkulama foto: Instagram printscreen

Iako vežba u teretani nekoliko puta nedeljno, Tamara je priznala kako više nije opsednuta svojim izgledom.

- Pre sam stalno brinula o kilaži i svom izgledu, ali otkad imam ćerku, shvatila sam da ima puno važnijih stvari - rekla je svojevremeno Tamara.

Porodica voli putovanja, pa su tako prošle godine, barem majka i ćerka bile devet puta na 'odmoru'. Bogata naslednica je s mužem i ćerkom u februaru otputovala u Gstaad u švajcarske Alpe na skijanje.

Nakon toga je par s malenom Sofijom posjtio popularni vodeni park Wild Wadi u Dubaiju, gdje su se Tamara i Sofija vratile i u maju, u 'Grosvenor House Hotel'. Tročlana je porodica dva meseca pre, u martu zajedno s Barnijem posetila i Bahame.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.