DŽONI DEP POSLE SRBIJE PRAVO U ZATVOR! Bivša žena objavila JEZIVE slike zlostavljanja i podnela tužbu protiv GLUMCA
Amber Herd, Foto: Profimedia

horor!

DŽONI DEP POSLE SRBIJE PRAVO U ZATVOR! Bivša žena objavila JEZIVE slike zlostavljanja i podnela tužbu protiv GLUMCA

Tužila ga za nasilje!

Objavljeno:

Glumica Amber Herd tužila je svog bivšeg supruga Džonija Depa za nasilje. Na nedavno održanom suđenju otkrila je i pojedinosti i to kako je slavni glumac u isto vreme konzumirao narkotike, lekove i alkohol. Amber je pored toga priložila i fotografije na kojima se vide tragovi njegovog nasilničkog ponašanja, a koje su ponovo isplivale u javnost.

foto: Profimedia

Pored podliva ispod oka i pramenova kose, koje joj je iščupao bivši suprug, Džoni je čak razvalio i deo kreveta, kako ona tvrdi uz priložene fotografije. Ova scena se inače dogodila kada je Amber odlučila da mu saopšti da je rešila da ga ostavi.

foto: Profimedia

Džoni Dep je svoju bivšu suprugu takođe tužio za klevetu i tražio 50 miliona dolara zbog čega je ona i priložila fotografije sudu.

foto: Profimedia

Podsetimo, par se upoznao 2011. godine, venčao 2015. godine, a 2017. godine su se razveli. Nakon što je Amber fotografije priložila sudu, Džoniju je zabranjeno da prilazi bivšoj supruzi. On je to kako se pričalo nekoliko puta i prekšrio, pa je navodno i dalje nastavljao da joj preti i pokušavao da stupi u kontakt sa glumicom.

foto: Beta

Pošto je nedavno dovedena u pitanje istinitost Amberinih tvrdnji i optužbi da ju je Dep krvnički tukao i zlostavljao, ona je sada odlučila da priloži fotografije koje navodno svedoče upravo o ovim događajima.

Jezive fotografije koje je glumica pokazala sudiji možete pogledati u galeriji:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.