Još jedna legenda će otići u zaborav! Majkl Daglas odabrao mesto gde će mu rasuti pepeo nakon smrti! (FOTO)

velika tuga

Još jedna legenda će otići u zaborav! Majkl Daglas odabrao mesto gde će mu rasuti pepeo nakon smrti! (FOTO)

Glumac je otputovao na ostrvo da bi odredio tačno mesto gde želi da mu prospu pepeo, s obzirom na to da mu je, prema navodima, ostalo samo šest meseci života
Objavljeno:

Poznata glumačka legenda se, prema navodima medija, ponovo bori sa karcionom grla, ali ovaj put bi moglo da bude kobno po život. U inat bolesti! Čarli Šin snima novi film! (FOTO)

Poznati glumac, Majkl Daglas nedavno je boravio na Bermudama, njegovom omiljenom ostrvu i to sa veoma jakim razlogom, tvrde mediji. Daglasu je 2010. godine dijagnostikovan četvrti stadijum karcinoma grla. Godinu dana kasnije, njegova supruga Ketrin Zita Džons i on su objavili da se rak povukao, a sada izvori tvrde da se karcinom vratio. Ove zvezde su krile da boluju od smrtonosnih bolesti! Divili smo im se, a onda smo saznali njihove mračne tajne!
Prema navodima, 71-godišnji glumac otputovao je na ostrvo da bi odredio tačno mesto gde želi da mu prospu pepeo, s obzirom na to da mu je, prema navodima, ostalo samo šest meseci života. On je prema izvorima rešio da sredi pravne poslove i promeni testament. - Majklove oči su bile pune suza kada je posetio ostrvo. Ušao je u vodu tužno do ramena znajući da mu je to možda poslednji put da vidi mesto na kome kasnije njegov pepeo biti rasut, rekli su izvori. Par se još uvek nije javno oglasio povodom ovih navoda. Ketrin Zita Džons je u jednom intervjuu prošle godine otkrila neke detalje iz njihovog privatnog života, u kojima je navela krizu koju su imali u braku 2013. godine, kao i Majklovu bolest, ali i njen bipolarni poremećaj.
- Pokušali smo da sve rešimo potpuno privatno. Jedino mi je žao što nisam više pričala s ljudima o tome da mi bude lakše. Ali najteže je bilo kada su nas deca pitala "hoće li tata umreti". To su sve usponi i padovi života, a ja nastojim da budem negde u sredini. Sada se osećam super i to zato što znam više o svojoj bolesti i odlično se nosim s time, otkrila je Ketrin koja s Majklom ima dvoje dece, Dilana (15) i Keris (13). (Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.