GRAD TUŽI GLUMCA ZBOG LAŽNOG PRIJAVLJIVANJA: Niko ne može da VERUJE šta je URADIO
Iako su optužbe protiv glumca odbačene, gradska uprava naredila mu je da plati 130.000 dolara, koliko je koštala uzaludna istraga njegovih lažnih tvrdnji!, Foto: Printscreen / Instagram

strašno

GRAD TUŽI GLUMCA ZBOG LAŽNOG PRIJAVLJIVANJA: Niko ne može da VERUJE šta je URADIO

Iako su optužbe protiv glumca odbačene, gradska uprava naredila mu je da plati 130.000 dolara, koliko je koštala uzaludna istraga njegovih lažnih tvrdnji

Objavljeno: 06.04.2019. 19:53h

Grad Čikago tuži glumca Džasija Smoleta (36) zbog lažnog prijavljivanja napada na osnovu rasizma i homofobije.

Iako su optužbe protiv glumca odbačene, gradska uprava naredila mu je da plati 130.000 dolara, koliko je koštala uzaludna istraga njegovih lažnih tvrdnji.

Glumac, koji se izvukao bez dana zatvora nakon ovog skandala, nije ispoštovao rok plaćanja, zbog čega će ga grad krivično goniti.

"Nameravamo da maksimalno iskoristimo sve što zakon, koji je na našoj strani u ovom slučaju, predviđa i nudi", saopšteno je iz gradske uprave.

Smolet (36) je platio dvojici braće iz Nigerije da ga napadnu, zatim je samom sebi naneo povrede i prijavio to kao napad iz mržnje pošto je Afroamerikanac i homoseksualac.

Smolet je, navodno, napad lažirao jer nije bio zadovoljan honorarom u seriji "Empire". Američki mediji i javnost danima izražavaju nezadovoljstvo činjenicom da je glumac bio optužen po više desetina tačaka optužnice, da mu je pretilo skoro 60 godina zatvora, ali da se izvukao bez ikakvih posledica.

BONUS VIDEO:

BOŠKO OBRADOVIĆ I DRAGAN DJILAS PROBILI OGRADU U KOLARČEVOJ (Kurir TV)

(Espreso.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media