BOLESNO!? Džastin Biber objavio fotografiju sa ultrazvuka i zgrozio fanove!
Džastin Biber, Foto: Instagram/Justin Bieber/printscreen

zaigrao se

BOLESNO!? Džastin Biber objavio fotografiju sa ultrazvuka i zgrozio fanove!

Najviše su bili zgroženi činjenicom da su Džastin i Hejli pre nekoliko dana izjavili kako ne planiraju porodicu

Objavljeno:

Obožavatelji su bili oduševljeni što Džastin Biber i Hejli očekuju dete, ali onda su shvatili kako je fotografija ultrazvuka identična onoj u Google pretrazi. Pevač Džastin Biber (25) se toliko zaigrao s prvoaprilskom šalom da je čak naljutio i svoju suprugu Hejli (22). Naime, na Instagramu je objavio fotografiju ultrazvuka na kojem se vidi beba te ponosno najavio kako će postati otac.

Obožavatelji su na prvu bili oduševljeni te su im čestitali na sretnoj vesti, ali onda su shvatili kako je fotografija ultrazvuka identična onoj u Google pretrazi. Tada su shvatili kako se Džastin samo našalio za prvi april...

Ovo je tako neukusno da mi se gadi, stvarno si preterao s ovim. Stvarno si bolestan - poručili su mu ljutiti fanovi. Ni njegova supruga Hejli nije bila oduševljena njegovim smislom za humor.

If U thought it was April fools

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Jako smešno - napisala je u komentar kraj fotografije ultrazvuka. Iako su ga ulovili u laži, Biber nije odustao. Objavio je fotografije supruge kod lekara gdje joj doktori pregledaju trbuh.

Ako ste mislili da se samo šalim za prvi april, razmislite opet - bio je uporan Džastin. Nakon nekoliko sati zabavljanja, objavio je još jednu fotografiju ultrazvuka, ali je ovog puta na fotografiji bio pas, a ne beba.

Wait omg is that a,,, APRIL FOOLS

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Čekaj malo, pa danas je dan budala - napisao je, a fanovi su ga u komentarima žestoko popljuvali.

- Ti si budala, shvatili smo to još pre tri sata, stvarno nisi normalan - pisali su ogorčeni obožavatelji.

Najviše su bili zgroženi činjenicom da su Džastin i Hejli pre nekoliko dana izjavili kako ne planiraju porodicu dok se njegovo zdravstveno stanje ne popravi, odnosno dok se ne izvuče iz depresije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.