NOVI DETALJI AFERE: Terala služavku da ima SE*S sa NJENIM MUŽEM, a sada priznala da je SPAVALA SA KOLEGINICOM
Mel Bi, Foto: Printscreen / Instagram

SKANDAL ZA SKANDALOM

NOVI DETALJI AFERE: Terala služavku da ima SE*S sa NJENIM MUŽEM, a sada priznala da je SPAVALA SA KOLEGINICOM

Kontroverzna pevačica ispričala detalje iz prošlosti i time naljutila nekadašnju koleginicu

Objavljeno:

Nekadašnja članica grupe Spajs grls, Mel Bi, gostujući u emisiji Pirsa Morgana, priznala je da je imala seksualne odnose sa koleginicom iz grupe. Kontroverzna pevačica Mel Bi otkrila je dugo čuvanu tajnu - da je zavela koleginicu i pevačicu Džeri Halivel.

- Bile smo najbolje prijateljice, jednostavno se dogodilo. Džeri će me mrzeti zbog ovog jer je danas otmena dama na svom imanju na selu, ali to je činjenica. Dogodilo se, smejale smo se tome i to je to... Ubiće me i ona i njen muž. Nadam se da Džeri, kad je pitaju o ovom, a očigledno hoće, neće to demantovati, jer je to bila samo jedna zabavna stvar - ispričala je Mel Bi koja nikada nije krila da je biseksualka.

Kako pišu britanski mediji, ovo je veoma razljutilo i Džeri i njenog supruga Kristijana Hornera, a Mel se nakon svega, kako se navodi, telefonskim putem izvinjavala koleginici i bivšoj partnerki.

Podsetimo, Mel Bi poznata je po tome što niže skandale jedan za drugim, a lošu reputaciju stekla je otkad se pronela priča o njenom razvodu od supruga Stefana Belafontea. Tada su isplivale brojne šokantne informacije o njihovom odnosu. Ona je sama priznala da ju je suprug drogirao, snimao porno filmove sa njom, a u jednom trenutku su u sve uključili i kućnu pomoćnicu koju je Mel Bi terala da ima seks sa njenim mužem.

Pomenuta devojka je tvrdila da je čak i ostala trudna sa Belafonteom koji ju je naterao da abortira.

Bonus video

JELENA KARLEUŠA OGLASILA SE PO PRVI PUT POSLE SMRTI MAJKE DIVNE! Kada je nastala ova fotografija niko nije slutio kakva TRAGEDIJA vreba iza ćoška!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.