GLUMICA DOBIJALA ULOGE PREKO KREVETA: Dečko poznate pevačice mi je poslao SMS i tako je počelo... A onda TIHA JEZA!
Desilo se slučajno, a onda joj se osladilo, Foto: Printscreen / Instagram

ŠOKANTNO PRIZNANJE

GLUMICA DOBIJALA ULOGE PREKO KREVETA: Dečko poznate pevačice mi je poslao SMS i tako je počelo... A onda TIHA JEZA!

Proveli su u hotelskoj sobi više od dva sata, i tako je započeo njegov sistem "kauč kastinga"

Objavljeno:

Britanska glumica Šarlot Kirk rekla je za engleske medije da je više uloga dobila preko kreveta, jer je ona sama tako želela.

Džejms Paker, milijarder i bivši dečko Maraje Keri, poslao je Šarlot sledeći SMS:

- Dođi odmah u hotel Bel Er. Imam priliku života za tebe, nećeš moći nikada da mu se odužiš. Upoznaću te sa najvažnijim čovekom kojeg ćeš ikada upoznati - napisao joj je on.

Šarlot, je tada imala 21 godinu, došla je u hotel i upoznala Kevina Cudžiharu, čelnika studija Vorner bros. Proveli su u hotelskoj sobi više od dva sata, i tako je započeo njegov sistem "kauč kastinga", prenosi Dejli mejl.

On je trenutno pod istragom zbog tog skandala. Javno se izvinio svim zasposlenima, supruzi i čitavoj industriji. Šarlot brani osramoćenog čelnika Vornera i kaže da je nekoliko puta spavala sa njim, ali "zato što je tako htela".

Njihovo SMS dopisivanje je objavljeno u okviru istrage, a Dejli mejl prenosi da je ona u okviru tog dogovora dobila uloge u filmovima kao što su Vice, Ocean's eight i drugi.

Bonus video

KUKU MENI, MAJKO MOJA! ŠTA ME OVO SNAĐE? Era Ojdanić se sledio kad je čuo da je monstrum sa Novog Zelanda slušao njegovu pesmu PRED MASAKR! Evo šta kaže pevač!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.