TAJNE SLUŽBE KAO IZ BONDOVIH FILMOVA OPSEDAJU BEOGRAD: Ko je MISTERIOZNI SRBIN koji je doveo Trampovu ćerku?!
Najmlađa ćerka prvog čoveka Amerike došla u provod, Foto: EPA/ Peter Foley

vršljaju po gradu

TAJNE SLUŽBE KAO IZ BONDOVIH FILMOVA OPSEDAJU BEOGRAD: Ko je MISTERIOZNI SRBIN koji je doveo Trampovu ćerku?!

Tifani Tramp u Srbiji boravi sa svojim dečkom, nigerijskim milionerom Majklom Bulosom, koga je upoznala s ocem za vreme božićnih praznika

Objavljeno: 19:22h

Tifani Tramp (25), najmlađa ćerka aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa, boravi u Beogradu zahvaljujući bliskom prijatelju, izvesnom Srbinu, koji živi u Americi, saznaje Telegraf.rs.

Navodno, taj Srbin je Tifani i njenom društvu pričao kako je Beograd poznat po odličnom provodu, pa su odlučili da ga posete.

Sa njom, njenim dečkom Majklom Bulosom, milionerom iz Nigerije i još jednim prijateljem u poseti Beogradu su i agenti američke Tajne službe (United States Secret Service), koji, između ostalih, obezbeđuju i predsednika SAD i članove njegove bliže i šire porodice.

Prema navodima Telegrada.rs, podršku obezbeđenju ćerke predsednika SAD u toku njenog boravka u Srbiji daju ipripadnici elitne Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata MUP Srbije.

Organizacija posete Trampove ćerke u Beogradu, trajala je nekoliko nedelja, kako bi dve službe napravile detaljan plan boravka. Prema nekim informacijama koje Telegrafu.rs nisu potvrđene, a koje su objavili pojedini mediji, Tifani bi sa društvom boravila ukupno 11 dana u srpskoj prestonici.

Pošto je Tifani Tramp ćerka predsednika Donalda Trampa, ona je i bezbednosno interesantna osoba, pa je za njeno kretanje obavešteno vrlo malo ljudi i iz drugih državnih i vojnih bezbednosnih struktura.

Tifani je nedavno upoznala dečka sa tatom
Tifani je nedavno upoznala dečka sa tatomfoto: EPA/ Peter Foley

Tifani je odsela u jednom hotelu u samom centru Beograda, omiljenom mestu mlađih inostranih turista, a u toku dana je obilazila poznata mesta gde izlaze mlađi Beograđani - u Vasinoj, Rajićevoj i u Ulici kralja Petra.

Tifani bi trebalo da poseti i kraljevski dvor na Dedinju, ali sve može da se otkaže u poslednjem trenutku.

U neposrednom okruženju, kako saznajemo, oko Tifani se nalaze četvorica agenata Tajne službe, obučenih kao civili, ali su vrlo brzo provaljeni po načinu oblačenja koje odskače od svakodnevnog oblačenja Beograđana njihovog uzrasta - jedan je izgledao kao drvoseča i nije krio da ima bubicu u uvu, dok su ostali nosili jakne i prsluke karakteristične za američki Srednji Zapad, kao i patike za duge šetnje.

Za razliku od njih, Tifani i njeno društvo stopili su se sa Beograđanima po načinu oblačenja, ali ju je jedan detalj mnogo razlikovao - skupocena kožna tašna "Iv Sen Lorena" od nekoliko stotina dolara.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.