ISPLIVALI SKANDALOZNI DETALJI: Anđelina Džoli konačno otkrila PRAVI razlog razvoda od Breda Pita! Iznela PRLJAV VEŠ
Anđa tvrdi da je Bred kriv za njihov rastanak, Foto: Profimedia

PROGOVORILA

ISPLIVALI SKANDALOZNI DETALJI: Anđelina Džoli konačno otkrila PRAVI razlog razvoda od Breda Pita! Iznela PRLJAV VEŠ

Glumica priznala šta ih je nateralo na rastanak!

Objavljeno:

Glumica Anđelina Džoli dala je jedan od retkih intervjua za Entertainement Today u kojem je pričala o svom novom biznisu, ali i o razvodu od Breda Pita.

Mnogi se pitaju kako Anđelina uspeva da održi tako vitku građu već godinama, a njena tajna je zapravo njen novi biznis.

Reč je o proizvodu Keto Pure koji je dodatak ishrani ili suplement koji pomaže pri gubitku kilograma i daje vam energiju.

Ceo život sam bila opterećena da održim kilažu i mladolikost zbog pritiska u Holivudu. Konačno sam uspela da pokrenem ovaj biznis u kojem su uključene samo žene, a naš proizvod može da kupi svako po razumnoj ceni", rekla je Anđelina.

Na pitanje da konačno stane na put svim nagađanjima vezanim za razvod od Breda Pita, glumica kaže:

Veza nikada nije crno-bela i dok postoji milion stvari koje Bred i ja nikada nećemo videti na isti način, razlike u vaspitavanju dece su nas najviše naterale da se rastanemo. Njegova zavisnost od alkohola je postala problem i počeo je da gubi prilike u Holivudu. Čak je bio ljubomoran što mu nisam dozvolila da promoviše moj biznis. Ipak, on je otac moje dece i ne želim previše da pričam" rekla je Anđelina.

Glumica je dodala kako je od samog početka želela da biznis Keto Pure bude samo njen posao, pa se Bred osetio odbačenim od prvog dana.

Nisam osećala obavezu da marim kako će se on osećati u mojoj ambiciji. On je dobro znao koliko sam želela da uspem i da sam uložila celo svoje srce da napravimo savršen produkt.“

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.