SVET JE ČEKAO NJEGOVU REAKCIJU: Oglasio se BRENDON posle smrti svog ŠURE IZ BEVERLI HILSA!
Džejson Pristli i Luk Peri, Foto: Printscreen

POTRESNA PORUKA

SVET JE ČEKAO NJEGOVU REAKCIJU: Oglasio se BRENDON posle smrti svog ŠURE IZ BEVERLI HILSA!

Džejson i Luk su kolege iz serije Beverli Hils

Objavljeno: 12:02h

Trebalo mi je nekoliko dana da shvatim kako da napišem ovo, objavio je Džejson Pristli nakon što je njegov kolega i prijatelj Luk Peri preminuo od posledica moždanog udara u 53. godini.

- Moj prijatelj 29 godina, Luk Peri, bio je jedan od stvarno posebnih ljudi kojem je bilo stalo... Nije bio samo zvezda, on je bio neverovatno jaka svetlost koja se prerano ugasila. Zato sam ja, kao i mnogi, u takvoj boli - rekao je Džejson.

foto: Printscreen Instagram

Džejson i Luk su kolege iz serije Beverli Hils. Jedan je glumio fatalnog Dilana Mekeja, dok je drugi tumačio Brendona Volša.

- Ako ste imali sreće i upoznali Luka, ili ako ste se ikada susreli se s njim, znam da ste sada tužni. Sveća koja gori dvaput jače, gori upola kraće. Oh, Luk, ti si jako goreo. Laku noć "slatki prinče" - završio je emotivnu objavu Džejson.

foto: Printscreen/Youtube

Mnoge kolege iz popularne serije prošlog stoleća su slomljene. Šenen Doerti, koja je u seriji glumila Brendu Volš, neutešna je zbog smrti kolege.

- Juče ujutru primila sam poziv koji me slomio. Mučim se s ovim gubitkom i teško mi je sa sopstvenim mislima. No ljubav šaljem njegovoj porodici i prijateljima koji su bili blagosloveni njegovim svetlom u njihovim (i mom) životima. Pojmiti ovo je trenutno nemoguće - napisala je Šenen na društvenim mrežama.

Bonus video

NAJPOTRESNIJA SCENA NA SAHRANI: Jelena pala preko majčinog kovčega

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.