POKOJNI GLUMAC SVOJIM TESTAMENTOM ŠOKIRAO SVET: Verenici nije ostavio ništa?!
Luk Peri je svu imovinu ostavio svojoj deci, Foto: Printscreen Instagram

IZNENAĐENJE

POKOJNI GLUMAC SVOJIM TESTAMENTOM ŠOKIRAO SVET: Verenici nije ostavio ništa?!

Smrt glumca koga je proslavila uloga buntovnika Dilana u tinejdžerskoj seriji Beverli Hils pogodila je glumački svet

Objavljeno:

Preminuli glumac i legendarni Dilan iz serije Beverli Hils, Luk Peri, ostavio je testament. Kako prenosi britanski Daily Mail, Peri bi trebao svu svoju imovinu da ostavi svojoj deci - mlađoj ćerki Sofi (18) i starijem sinu Džeku (21) koje je dobio u prvom braku.

Ono što je začudilo javnost jeste činjenica da glumac navodno ništa nije ostavio svojoj verenici Vendi Medison Bauer (44), terapeutkinji i bivšoj glumici.

Naime, Luk i Vendi svoju su vezu dugo skrivali od javnosti i nisu se često pojavljivali zajedno, a ćutali su čak i kad je počelo da se šuška o njihovoj veridbi. Kako prenose strani mediji, ona je bila uz Perija u poslednjim trenucima njegovog života.

foto: Youtube

Podsetimo, nakon što je prošle nedelje Peri doživeo moždani udar, u ponedeljak je preminuo u bolnici. Uz njega su, osim verenice i njegove dece, bili i bivša supruga Mini Šarp, njegova majka En Benet, očuh Stiv Benet, brat Tom Peri, sestra Ejmi Koder i mnogi drugi bliski prijatelji.

Smrt glumca koga je proslavila uloga buntovnika Dilana u tinejdžerskoj seriji Beverli Hils pogodila je glumački svet, a njegove kolege se oproštaju od njega na društvenim mrežama.

Neutešna je i njegova koleginica iz serije, Šenen Doerti (47), koja je u Beverli Hilsu glumila Brendu Volš, a bila je njegova dobra prijateljica i u privatnom životu.

- Juče ujutru primila sam poziv koji me je slomio. Mučim se s ovim gubitkom i teško mi je sa sopstvenim mislima. No ljubav šaljem njegovoj porodici i prijateljima koji su bili blagoslovleni njegovim svetlom u njihovim (i mom) životima. Pojmiti ovo što se događa trenutno je nemoguće - napisala je glumica na društvenim mrežama i uz to objavila fotografiju s Perijem.

Bonus video

Palma i Luka Dačić luduju uz Cecu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.