KOLEGE IZ SERIJE BEVERLI HILS OPROSTILE SE OD SVOG DILANA: Ovo je stvarno POTRESNO! (FOTO)
Luk Peri preminuo je u 52. godini, Foto: Youtube printscreen

VELIKI GUBITAK

KOLEGE IZ SERIJE BEVERLI HILS OPROSTILE SE OD SVOG DILANA: Ovo je stvarno POTRESNO! (FOTO)

Ceo svet tuguje zbog smrti velike glumačke zvezde

Objavljeno:

Od glumca Luka Perija na društvenim mrežama se opraštaju njegove kolege glumci, ali i brojni obožavatelji koji su ga zavoleli još kao Dilana iz tinejdžerske serije "Beverli Hils". - Najdraži Luk, zauvek ću uživati u sećanjima koje smo stvarali zajedno zadnjih trideset godina. Neka tvoje putovanje dalje bude obogaćeno veličanstvenim dušama koje su nas već napustile, baš kao što si ti obogatio živote svih nas - dirljivo je napisao njegov kolega iz "Beverli Hilsa" Ian Zajring.

- Bio si jedan od najdivnijih ljudi koje sam upoznala. Moje srce je slomljeno zbog ovog velikog gubitka za njegovu porodicu i prijatelje. Počivaj u miru - napisala je glumica Selma Bler.

Od glumca se oprostila i Kristin Elis Mekartni. - Još uvek sam u šoku i nema reči kojima bih mogla da opišem koliko je velik džentlmen bio Luk. Za njim će tugovati i nedostajaće svima koji su ga poznavali - napisala je Kristin.

Glumica Rosan Arkvet je napisala da je jako tužna i puno ljubavi šalje Lukovoj porodici, a emotivnu posvetu na društvenim mrežama napisao mu je i glumac Čarli Šin.

- Ti si svaku situaciju mogao da popraviš. Tvoja elegancija, tvoja mudrost, tvoj šarm i tvoje divovsko srce nadahnulo nas je bezbroj puta - napisao je.

Bonus video

LJUBIM! E, J*BI GA! Džoni Dep progovorio s papagajem Bebom srpski, a onda i masno OPSOVAO ko Srbin

(Espreso.co.rs/ Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.