ŽIVOT JE NIJE MAZIO: Poznata pevačica je bila ŽRTVA NASILJA i prisiljena da bude STRIPTIZETA!
Pevačicu život nije mazio, Foto: Printscreen/Instagram

trnovit put

ŽIVOT JE NIJE MAZIO: Poznata pevačica je bila ŽRTVA NASILJA i prisiljena da bude STRIPTIZETA!

Odrasla je u Njujorku!

Objavljeno:

Na 61. dodeli Gremi nagrada, Kardi Bi (26) ušla je u istoriju kao prva američka reperka koja je osvojila zlatni gramofon za najbolji rep album godine.

Pevačicu život nije mazio, odrasla je u Bronksu u Njujorku, a još kao tinejdžerka novac je zarađivala radeći kao striptizeta.

26

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Kardi, kojoj je pravo ime Belkalis Marlenis Almanzar, kaže da je bila prisiljena da se bavi time, u suprutnom bi kao njeni brojni prijatelji završili na ulici.

Iako zahvaljujući roditeljima ima umetničko ime Kardi, odnos s njima nikada nije bio sjajan. Kad je mami priznala da je striptizeta, posvađale su se i nikada više nisu razgovarale. Ranije nije mogla da se pohvali ni ljubavnim životom jer bivšeg dečka Tomija pamti samo po nasilju koje je pretrpela od njega. Kad su raskinuli, probila se na muzičkoj sceni. Tada su usledile brojne estetske operacije kako bi bolje izgledala i izgradila profesionalnu karijeru.

Kada je bila na vrhuncu slave, u njen život ušao je reper Ofset (27). Ubrzo su se venčali i dobili ćerku Kulture. I njih dvoje su imali uspone i padove pa su se razveli posle 15 meseci braka jer su se u medijima pojavile poruke u kojima je Ofset pokušavao da dogovori seks u troje. Međutim, mediji pišu da se par ipak pomirio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.