SEĆATE IH SE IZ FILMA TRI KARTE ZA HOLIVUD: Tri dečaka više ne možete videti nigde, a evo šta sada rade! (FOTO)
Iz filma Tri karte za Holivud, Foto: preentscreen/ youtube/

iznedadićete se!

SEĆATE IH SE IZ FILMA TRI KARTE ZA HOLIVUD: Tri dečaka više ne možete videti nigde, a evo šta sada rade! (FOTO)

Interesantna priča koja prati živote dečaka koji beže iz provincije

Objavljeno:

Čuveni film "Tri karte za Holivud" prati živote tri dečaka koji žele da pobegnu iz male provincije i presele se u Holivud.

Dok su svi opterećeni dolaskom predsednika Tita, oni žele da im se ostvari samo jedan san: da se presele na drugi kontinent. Dvadesetpet godina kasnije otkrivamo šta se zbiva sa glavnim glumcima, trojicom dečka koji se zovu Čarli, Kosta i Piter.

Iz filma Tri karte za Holivud
Iz filma Tri karte za Holivud foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Tokom kastinga koji se održavao, reditelj Božidar Nikolić izabrao je upravo Danila Nikolića za ulogu Koste. Na filmu njegov otac bio je Branislav Lečić i odrastanje mu je bilo podređeno strogim pravilima.

Sudbina se poigrala sa njim, te mu je ovo bila prva i poslednja uloga na velikom platnu. Više se nikad nije posvetio filmu, već je završio školovanje i započeo sopstveni biznis. Danas je oženjen i otac dvoje dece kojima je verovatno puštao film i pokazivao da se našao u istom kadru sa velikim glumačkim veličinama.

Iz filma Tri karte za Holivud
Iz filma Tri karte za Holivud foto: Youtube printscreen/Devante Quincy

Čarli se u realnom životu zove Zen David Bojić.

Ni David nije želeo da se bavi kinemaografijom, te se nakon ovog filma oprobao samo u još jednom filmskom ostvarenju “Ratnici” koji je uradio 1999. godine. Sa njim su tada kadar delili Peđa Bjelac i Branka Katić. Potom se odselio u Češku, gde danas živi i radi, ali van filmskog platna.

I pred kraj filma pojavljuje se Piter, dečak koji je došao iz Amerike sa roditeljima. Tokom filma od njega nećete čuti da progovara skoro ni jednu jedinu rečenicu.

Iz filma Tri karte za Holivud
Iz filma Tri karte za Holivud foto: Youtube Printscreen/Devant Quincy

Nakon "završenog Holivuda" oprobao se kao glumac u još nekoliko ostvarenja, a potom nastavio da radi posao iza kamere. Slovi za jednog od najboljih srpskih snimatelja i kamermana.

Prema nekim komentarima, važi za pravog virtuoza na kameri. On je zaslužan za mnoge poznate filmova kao što su "The november Man" sa Pirsom Brosnanom, "3 Days to kill" sa Kevinom Kostnerom, "Srpski film", "Montevideo" i mnoge druge.

Bonus video

ŠTA SE DESILO, CECI SLOMLJENO SRCE?! Još kad čujete KOJU PESMU SLUŠA, JOJ!

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.