BAHATO! DŽONI DEP U BEOGRADU TROŠI PREKO DVA MILIONA EVRA MESEČNO: Otkriveni svi detalji njegovog boravka u Srbiji
Džoni Dep, Foto: Profimedia

PREMAŠIO SVE LIMITE

BAHATO! DŽONI DEP U BEOGRADU TROŠI PREKO DVA MILIONA EVRA MESEČNO: Otkriveni svi detalji njegovog boravka u Srbiji

Holivudski glumac Džoni Dep, boravi po treći put je u Srbiji, ali je do njega gotovo neizvodljivo doći

Objavljeno:

Fotograf Dragan Karadarević, upoznao je Depa na Mokroj gori i nosi lepe utiske, a direktor Music stara, Igor Marić kaže da je Dep uslovljen ugovorom od njegove menadžerske kompanije da potroši limit od dva milona evra mesečno, ali da ga je premašio.

foto: Profimedia

- Imali smo 20 minuta za intervju, a produžio je na 45. Ogromna je zvezda i takav utisak ostavlja, ali se ponašao baš normalno. Očekivao sam da neće dati da mu se priđe. Kad je odlazio pozdravio se sa svakim pojedinačno - priseća se Karadarević susreta sa Džonijem Depom.

foto: Profimedia

Na istom mestu, fotograf iz Užica, pet dana za redom doručkovao je sa Monikom Beluči za koju kaže da je prelepa i ujutru i uveče. "Pila je rakiju i jela pršut, a posle pet dana je uopšte i ne primećuješ". Igor Marić je bio zadužen za mnoge svetske zvezde koje su dolazile u Srbiju i izdvaja Rolingstonse koji su 2007. godine sa sobom poveli 200 ljudi. "Sve smo za sve njih morali da obezbedimo i da napravimo konstrukciju na Ušću, skoro zgradu, za svlačionice i kancelarije, 35 telefonskih linija da zovu inostranstvo i četiri linije za internet. Mik Džeger je tražio da uvek bude neko piće u svlačionici, a najluđe je bilo što su tražili sto za bilijar i nisam siguran da li su ga ijednom koristili".

foto: Ana Paunković

Sting je tražio teretanu u bek stejdžu, a Plasido Domingo klavir u svlačionici. "Dženifer Lopez je htela da joj sve bude u beloj boji: nameštaj, tepih, cveće.. Da li je neka opsesija belom bojom bila u pitanju? A recimo Pol Makartni je bio izuzetno strog po pitanju konzumiranju proizvoda od životinja. Ne samo hrane već bilo čega životinjskog porekla, na primer kožnog nameštaja i slično. Nije želio da kontkat sa svim tim ima bilo ko od ljudi oko njega".

foto: Ana Paunković

Inače, Džoni Dep od nedavno boravi u Beogradu zbog snimanja filma "Mina mata" o fotografu koji je rizikovao život slikajući fabriku koja ugrožava okolinu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.