OTKRIVEN SADRŽAJ PISMA MEGAN MARKL: Ko je trudnoj vojvotkinji nakon svadbe SLOMIO SRCE i kome je pisala da ga VOLI?
Megan Markl ima burnu prošlost, Foto: Reuter/Hannah Mckay

preklinje ga da se pomire

OTKRIVEN SADRŽAJ PISMA MEGAN MARKL: Ko je trudnoj vojvotkinji nakon svadbe SLOMIO SRCE i kome je pisala da ga VOLI?

Strani mediji bruje o turbulentnom životu glumice

Objavljeno:

Strani mediji o turbulentnom životu Megan Markl ne prestaju da bruje, a u poslednje vreme javnost posebno intrigira njen odnos sa ocem Tomasom (74).

Naime, Meganina polusestra Samanta više puta je javno iznosila da se Megan promenila prema porodici, kao i da ne želi da budu u kontaktu, a čak je napisala knjige u kojima je otkrila porodične tajne.

foto: AP

Trudna vojvotkinja se nije javno oglašavala zbog njihovih provokacija, vređanja i, kako mediji sada tvrde, neistinitih informacija. Tomas je tvrdio da je njegova ćerka prekinula svaki kontakt s njim, međutim to izgleda nije istina.

Marklova je navodno pokušala privatnim, mirnim putem da reši nesuglasice unutar porodice. Posle venčanja ocu je poslala pismo, potvrdili su njeni prijatelji.

- Tata, srce mi je slomljeno. Volim te. Imam jednog oca. Molim te, prestani da me mučiš putem medija kako bismo popravili naše prijateljstvo - piše navodno u jednom delu njenog pisma.

foto: AP

Takođe, Megan je zvala oca pre venčanja, ali on joj se navodno nije javio, prenosi isti prijatelj. Vojvotkinja niti bilo ko iz kraljevske porodice se još uvek nije oglašavao povodom ovih navoda, a kako deluje, veće su šanse da to ponovo uradi neko od Meganine porodice.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.