TATA, ŽELIM DA SKOČIM SA KROVA BOLNICE: Životna priča ovog GLUMCA je PREBOLNA! (FOTO)
Ešton Kučer, Foto: EPA/Balazs Czagany

tužno

TATA, ŽELIM DA SKOČIM SA KROVA BOLNICE: Životna priča ovog GLUMCA je PREBOLNA! (FOTO)

Njegov život obeležili su mnogi problemi

Objavljeno: 20:19h

Ešton Kučer je jedan od najvećih zavodnika u Holivudu, naizgled ima sve, a izgleda kao neko ko bi i ono što nema veoma lako mogao da dobije.

Ali, da li je zaista sve tako?

Njegov život obeležili su mnogi problemi. Odrastao je uz brata koji je teško bolestan što je odredilo ceo njegov životni put. Zbog nemogućnosti da prihvati bratovljevu sudbinu, čak je želeo da digne ruku na sebe, ali je uspeo da prevaziđe probleme. Želeo je da bude biohemijski inženjer ali su se nevolje nizale jedna za drugom, te nije uspeo u toj sferi. Tokom života voleo je i jednu devojku čiju smrt nikada nije mogao da preboli, a našao se u centru skandala zbog propalog braka i teškog razvoda od mnogo starije Demi Mur.

Just another night on #theranch

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Danas je srećno oženjen koleginicom Milom Kunis i svoju decu odgaja da budu skromna i poštena, ali do tog trenutka njegov put je bio dug, pun iskušenja, promašaja, grešaka i teskoba na koje nije mogao da utiče, piše Blic.

Bonus video

POSLE SEKSI SNIMKA ANE KORAĆ I SUBOTIĆEVA JE NAPRAVILA JEDAN: Aleksandra isturila BUJNE grudi, a svi komentarišu koja je BOLJA RIBA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.