JEZIVO! RIJALITI ZVEZDA PONOVO ŠOKIRAO SVET: Nakon 70. OPERCIJE ne liči na LJUDSKO BIĆE! (FOTO)
Britanska rijaliti zvezda Rodrigo Alves, kojeg je javnost nazvala ljudski Ken, Foto: Profimedia

užas!

JEZIVO! RIJALITI ZVEZDA PONOVO ŠOKIRAO SVET: Nakon 70. OPERCIJE ne liči na LJUDSKO BIĆE! (FOTO)

Ljudski ken je samo tokom ovog meseca imao tri operacije

Objavljeno:

Britanska rijaliti zvezda Rodrigo Alves, kojeg je javnost nazvala ljudski Ken zbog sličnosti s lutkom, na sebi je uradio 70-tu operaciju.

Ovo mu je treći put kako je otišao pod nož ovog meseca, u želji da preoblikuje kapke i oči, kako bi imao "seksi pogled", piše Daily Mail.

foto: Printscreen

Rodrigo se ovoj korekciji podvrgao u Iranu, nadajući se da će mu ona pomoći da postane pop zvezda. Naime, Ken je na društvenim mrežama objavio kako bi voleo da predstavlja San Marino na ovogodišnjoj Evroviziji u Izraelu, ali želja mu se nije ostvarla.

- Imao sam vrlo kontroverznu operaciju. Niko nema mačje oči, osim ako ih nisu operisali da bi tako izgledale. Ovako oči izgledaju više seksi, budnije i, ako koristite šminku, mogu doći do izražaja. Hirurg mi je odsekao deo kože i uklonio ga, a zatim spojio mišiće zajedno. Sada ne mogu da zatvorim oči i trebaju mi kapi kako bi se oporavio.- napsao je Alves nakon ovog zahvata.

Rodrigu nije nimalo lako nakon ove estetske korekcije, jer mu oči nikada nisu potpuno skopljene. Inače, osim lica, on će kompletno promeniti svoj imidž.

- Želim da izgledam manje dosadno. Ne želim da izgledam kao da imam 35 godina - ističe rijaliti takmičar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.