Bravo Leo! Plakali su kad nije dobio Oskara, a sad je on rasplakao sve pošto ga je dobio! Evo kako!

Napokon

Bravo Leo! Plakali su kad nije dobio Oskara, a sad je on rasplakao sve pošto ga je dobio! Evo kako!

Glumac je iskoristio priliku da se u govoru zahvalnosti osvrne na probleme klimatskih promena u svetu
Objavljeno:

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio je konačno osvojio prestižnu filmsku nagradu Oskar za najboljeg glumca u filmu "Povratnik". I to se dogodilo: Leonardo Dikaprio osvojio Oskara! (FOTO) (VIDEO)

Mnogi u hali su se rasplakali kad su čuli Leovo ime, a predjačila je Kejt Vinslet, koja se gušila u suzama. Radosnicama, naravno.
A onda je glumac iskoristio priliku da se u govoru zahvalnosti nakon primanja nagrade osvrne na probleme klimatskih promena u svetu.
- "Povratnik" je film o ljudskom odnosu prema svetu prirode, svetu koji smo svi kolektivno osetili u 2015. godini koja je bila najtoplija u ljudskoj istoriji. Naša produkcija je morala da se se pomeri ka južnijem delu naše zemlje samo da bi mogla da pronađe sneg. Klimatske promene su realnost. Dešavaju se upravo sada. To je najopasnija pretnja s kojom se naša vrsta suočava i mi moramo da radimo zajedno kako bismo je odložili. Hvala vam na ovoj veličanstvenoj nagradi večeras. Ne smemo ovu planetu shvatiti zdravo za gotovo, kao što ni ja ovo veče nisam tako shvatio - rekao je Leonardo. Inače, Leonardo je poznati aktivista za zaštitu životne sredine.

Glavne nagrade

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.