DOŠAO U BEOGRAD PA KRENUO DA DIVLJA: Smestili ga u luksuzni apartman, A ON POSTROJIO OSOBLJE PA IZDAO ZABRANU!
Foto: Printscreen

ŠTA SE ISTRIPOVAO?

DOŠAO U BEOGRAD PA KRENUO DA DIVLJA: Smestili ga u luksuzni apartman, A ON POSTROJIO OSOBLJE PA IZDAO ZABRANU!

Izričito zahtevao da nema nikakav kontakt sa osobljem hotela u kom je smešten

Objavljeno: 16:14h

Slavni zavodnik Džoni Dep stigao je u Beograd u kome su počele pripreme za snimanje filma na kojem radi. Ova vest obradovala je mnoge koji su jedva dočekali da ga vide, međutim, on je imao posebne zahteve. Naime, Džoni boravi u penthausu luksuznog prestoničkog hotela, a za svo osoblje je imao jedan poseban zahtev. - Uprkos tome što su se zaposleni u hotelu radovali što će imati priliku da sretnu, popričaju i usluže poznatog glumca, do toga neće doći. Zapravo, moći će da ga vide samo iz daljine,. Džoni je doveo svoje ljude i poslugu, te su mu oni pri ruci kako bi ga uslužili u svakom momentu, te je osoblju hotela zabranjen prilaz. Oni sa njim nemaju nikakav kontakt, on je tu samo kako bi prespavao - otkriva naš dobroobavešteni izvor.

foto: Profimedia

Dep će u Srbiji ostati nekoliko nedelja kako bi nastavio snimanje filma “Minamata”, o slavnom ratnom fotografu Judžinu Smitu. Snimanje samog filma nije počelo, već će danas biti probe kako bi se uverili da je sve u najboljem redu. Slavni glumac započeo je snimanje filma u Japanu, koji će se baviti životnom pričom legendarnog fotografa koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata, koje je prouzrokovano ispuštanjem teških metala iz hemijske fabrike kompanije „Čiso“.

foto: Profimedia

Nakon Srbije, planirano je da Dep nastavi snimanje u Crnoj Gori. - Krajem februara i početkom marta filmska ekipa, uključujući i glavnog glumca, snimaće dve nedelje u Tivtu. Deo seta će morati da se gradi u studiju jer se radi o specifičnom periodu i radnja se delom dešava u Njujorku, a delom u Japanu - istakao je direktor kuće “Work in Progress” Aleksandar Tadić.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.