Ova vest će oduševiti sve fanove Majli Sajrus, ali hejteri će je hejtovati još više!

da li je moguće?

Ova vest će oduševiti sve fanove Majli Sajrus, ali hejteri će je hejtovati još više!

Poznata pevačica i glumac Lijam Hemsvort tajno su se venčali tokom novogodišnjih praznika, ali izgleda da postoji još nešto što ovaj par krije
Objavljeno:

Pevačica Majli Sajrus i glumac Lijam Hemsvort pomirili su se pre nekoliko nedelja, ali su rešili da ipak malo ubrzaju stvari među sobom. Par se navodno venčao u Australiji tokom novogodišnjih praznika, a radilo se o veoma intimnoj i romantičnoj ceremoniji i to na plaži. U svom fazonu! Majli Sajrus tajno se udala na ceremoniji, koja priliči samo njoj! (FOTO)

Međutim, nije to samo ljubav, kako tvrdi izvor. On navodi da je Majli trudna i da je to bio razlog zbog kojeg su požurili s venčanjem. Nadamo se da to nije onaj isti izvor, koji je govorio kako će oni imati veliku glamuroznu svadbu, od koje ni S nismo videli. Prva TV serija Vudija Alena: Ovo ćete svakako želeti da gledate!
To majka samo jednom rađa: 10 slavnih parova koji imaju neverovatno ružnu decu! (FOTO) No, Majli, ako se ispostavi da nisi trudna, navikni se. Severina bi do sada imala mini vrtić, da se porodila svaki put kada su mediji naveli da je u drugom stanju. (Espreso.co.rs/ 24sata.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.