Zeznula je i Karleušu: Manekenka se pojavila skoro gola na dodeli Brit nagrada (FOTO)

mogla je i tračice da skloni

Zeznula je i Karleušu: Manekenka se pojavila skoro gola na dodeli Brit nagrada (FOTO)

Manekenka Sejdi Pin je na sinoćnoj dodeli Brit nagrada bila u centru pažnje. Ona se bez blama pojavila na crvenom tepihu poprilično oskudno odevena
Objavljeno:

Ime Sejdi Pin vam verovatno ne zvuči poznato čak ni ako pratite modu, ali na sinoćnoj dodeli Brit nagrada - svi su je zapamtili. Ako je Jelena Karleuša gledala ovaj hepening verovatno je konačno mogla da likuje, izgleda da je neko stvarno iskopirao. I bolje da nije. Neće izaći iz kuće godinu dana: Procureo privatni snimak Jelene Karleuše! (VIDEO)

Manekenka Sejdi Pin se na dodeli Brit Awardsa pojavila u providnom kombinezonu od tila i crne lakovane kože - samo dve zvezdice prekrivale su joj bradavice, a međunožje je pokrila crna kožna traka. Zavrteće vam se u glavi zbog nje! Ona je najseksi Plejboj cica i na njoj je sve prirodno! (FOTO) (VIDEO) Kombinezon je delo dizajnerike Pam Hog, s kojom je Sejdi i pozirala na crvenom tepihu.
Manekenka je taj kombinezon nosila na Paminoj reviji, a čini se da je u njemu prepoznala pravi način da skrene pažnju na sebe, pa je nastavila da ga nosi. 10 najvrelijih fotki Milice Dabović, ipak joj je rođendan! (FOTO) Jelena Karleuša je svojevremeno na nastupu takođe nosila sličnu kreaciju, ali njena je bila malo manje kreativna, a mnogo više - provokativna.

24sata.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.