Srbija za Dikaprija! Evo šta će ludi Srbi uraditi ukoliko Leo napokon dobije Oskara!

Dolazite i vi?

Srbija za Dikaprija! Evo šta će ludi Srbi uraditi ukoliko Leo napokon dobije Oskara!

Go Leo! Go Leo! Srbi će, kao i uvek, biti veoma originalni! Evo šta spremamo ako čuveni glumac konačno stigne do ovog laskavog priznanja!
Objavljeno:

Otkako je objavljena lista nominovanih za Oskara, pompa oko Leonarda Dikaprija se nikako ne smiruje. Glumac je osvojio sve "propratne" nagrade pre dodele Oskara, kao što su Zlatni globus i BAFTA nagradu za najbolju mušku ulogu, ali pitanje je da li će osvojiti i zlatnu statuu, pošto je dobro poznato da američka Akademija i ne gaji baš preteranu ljubav prema Leonardu. Razmenjivali poljupce u javnosti: Leonardo i Rijana ipak u vezi? (FOTO)

Na internetu se pojavila video-igrica "Pomozimo Dikapriju da osvoji Oskara", pre toga su se fanovi molili da ne dobije Zlatni globus, jer ako ga dobije neće dobiti Oskara. Ponovo nominovan! Hoće li Dikaprio napokon dobiti tog Oskara? (VIDEO) Igricu možete igrati ovde.
Facebook/ Ako Leonardo DiCaprio osvoji Oskar proslava na Trgu Republike
Sada su se i Srbi organizovali. Naime, na Fejsbuku se pojavio događaj pod nazivom "Ako Leonardo Dikaprio osvoji Oskara proslava na Trgu republike". Za sada se prijavilo preko 3.000 ljudi koji žele da proslave ovaj događaj godine. Najskuplja reklama svih vremena: A kako i ne bi kad su De Niro, Skorseze i Dikaprio u njoj! (VIDEO) - Iako su prognoze da će pre medved iz ‘Povratnika’ osvojiti nagradu Oskar, ceo internet se nada da će Dikaprio ove godine uspeti da se dokopa čuvene statue koja mu je godinama izmicala. Planiraju se proslave u Londonu, Barseloni, Madridu, Dablinu i brojnim drugim gradovima, kojima se mi priključujemo. U cilju dobre zabave, proslava na Trgu republike u Beogradu ako Leo osvoji Oskar ove godine - piše na ovom događaju.
Facebook/ Ako Leonardo DiCaprio osvoji Oskar proslava na Trgu Republike
Nadamo se da će se Leu ipak posrećiti ove godine kako bismo i mi dobili povod da se veselimo na Trgu. (Espreso.co.rs/ bulevar.b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.