Nema šanse da ste zaboravili seksi Sojera iz serije Lost! A danas izgleda još bolje! (FOTO)

samo za dame

Nema šanse da ste zaboravili seksi Sojera iz serije Lost! A danas izgleda još bolje! (FOTO)

Džoš Holovej, koji je igrao Soreja u poznatoj seriji, nakon šest godina kako je prošlo od poslednje epizode, postao je još lepši
Objavljeno:

Od poslednje epizode serije "Lost" prošlo je skoro šest godina. Ženski deo populacije koji je pratio ovu seriju sigurno se seća seksi Sojera, a pojedine su možda samo zbog njega seriju i pratile. Šest godina kasnije, Sojer izgleda bolje nego ikada! 5 najplaćenijih svetskih pop zvezda! Zavrteće vam se u glavi kad vidite koliko miliona oni zarađuju! (VIDEO) Džoš Holovej koji je igrao Sojera u seriji i dalje fura isti imidž, sa razbarušenom plavom kosicom, izvajanim mišićima i širokim osmehom - i, iako se na njegovom licu sada vide bore, morate priznati da mu baš dobro pristaju.

Ipak, imamo loše vesti za obožavateljke - Džoš je zauzet. On je od 2004. godine u skladnom braku sa Džesikom Kumalom, s kojom ima dvoje dece. Kim Kardašijan konačno pokazala sina! Fotka ovog medenjaka je skupila više od 2 milona lajkova! Seksi tata je nakon serije "Lost" nastavi da se bavi TV-om, pa je 2014. godine dobio glavnu ulogu u seriji "Inteligencija". Nažalost, gledanost je bila jako loša i serija je ukinuta nakon samo jedne sezone.
Živela piraterija: 10 najbizarnijih domaćih obrada inostranih hitova (VIDEO) Trenutno glumi u popularnoj seriji "Kolonija" a da mu slava nije opala s godinama jasno je po tom što je često rado viđen gost na crvenim tepihu. Iako nije krenuo putem velikog platna, poput Evanđeline Lili koja se probila u svetu filma, Džoš je ipak našao svoje mesto na televiziji. (Espreso.co.rs/ 24sata.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.