SKANDALOZNO! NAPRAVLJENA LISTA SMRTI POZNATIH: Predviđa se koja ZVEZDA će kada umreti!
Foto: Printscreen

užas

SKANDALOZNO! NAPRAVLJENA LISTA SMRTI POZNATIH: Predviđa se koja ZVEZDA će kada umreti!

Njome se predviđa ko će umreti u kom trenutku

Objavljeno:

Na portalu The DeathList već neko vreme može da se pronađe lista 50 poznatih ljudi za koje se smatra da će preminuti tokom godine za koju je lista napravljena.

Tako je napisana i ona za 2018.godinu u kojoj su se, zastrašujuće, našli i 12 poznatih ličnosti koje su zaista preminule ove godine. Među onima za koje se pretpostavlja da će ove godine umreti je i Kirk Daglas koji je pre svega nekoliko dana proslavio svoj 102.rođendan. Glumac na ovoj popularnoj listi stoji već punih 16 godina, ali čini se kako je još uvek prepun energije i elana budući da je svoj rođendan proslavio odlično raspoložen u društvu svoje porodice.

foto: Printscreen

Osim Kirka, na listi ga slede Lija Breknes, Beti Vajt, Olivia De Haviland i mnogi drugi. Takođe, Death lista navodi i kratki pravilnik nominovanih i glasanja u kojem ističe kako nominovane osobe moraju biti dovoljno slavne da se očekuje da će britanski mediji pisati o njihovoj smrti; 25 kandidata prenosi se s prošlogodišnje liste, a nominovani takođe ne smeju da budu poznati isključivo po tome što bi u nekom doglednom periodu mogli potencijalno da umru.

Portal se pohvalio kako je prošla godina bila rekordna i da su pogodili čak 17 smrti slavnih osoba.

Celu listu možete pogledali na OVOM LINKU.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Story.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.