Kanje Vest moli Zakerberga da uloži bilion dolara u njegove ideje! (FOTO)

Totalno su pukli

Kanje Vest moli Zakerberga da uloži bilion dolara u njegove ideje! (FOTO)

Nakon što je objavio da duguje 53 miliona dolara, poznati reper je na svom Tviter nalogu počeo da besramno moli javnost da ulažu novac u njega i njegove ideje
Objavljeno:

Nakon što je Kanje Vest za vikend objavio kako duguje 53 miliona dolara, sada je rešio i da otvoreno moli za pomoć. Naime, popularni reper se putem svog Tviter naloga obraća javnosti da uloži pare u njega i njegove ideje. Đe se kupaš, đe školjke skupljaš? Luda kupatila svetski poznatih faca! (FOTO)

Između ostalih Kanje se obratio i Zakerbergu. Reper je potpuno samouvereno napisao kako Zakerber misli da je on najveći živi umetnik. Tako su se smuvali: 10 parova iz spotova koji su imali seks i u stvarnom životu (VIDEO) - Mark Zakerberg je investirao 1 bilion dolara u ideje Kanje Vesta, nakon što je shvatio da je on najveći živi umetnik i najveći umetnik svih vremena - tvitnuo je reper.
Kanje je zamolio sve svoje pratioce na Tviteru da mu pomognu, da šeruju njegov post putem svih društvenih mreža kako bi on stigao do Zakerberga. On je ubeđen da jedan od najbogatijih ljudi na svetu sluša njegovu muziku, i da poštuje njegov rad, te će mu zbog toga i pomoći. Amber Rouz pokazala grudi, ali svi su primetili ipak nešto drugo! (VIDEO)
Očajni Kanje se obratio i koosnivaču Gugla, Leriju Pejdžu, za pomoć. On smatra da svi u Los Anđelesu slušaju njegovu muziku, ali da istovremeno odbijaju da mu pomognu. Reper je napisao kako bogataši ulažu novce u osnivnanje škola u Africi, umesto da ulažu u njega i njegovu muziku jer će on učiniti svet boljim mestom.
Repera očigledno nije sramota da se sa ovakvim licemernim porukama obraća javnosti. On i žena mu, Kim Kardašijan, poseduju vile i automobile, a njihova bahatost se svakodnevno gleda na malim ekranima. Međutim, njemu su potrebni novci koji su namenjeni školama u Africi. Bravo Kanje! (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.