DVA PUTA JE SILOVAO GLUMICU A ONDA JE VREĐAO PREKO TELEFONA: Nova tužba protiv HOLIVUDSKOG TAJKUNA
Prvo je silovao a onda joj smestio otkaz: Paz de la Uerta, Foto: Printscreen/youtube/newyorkpost

idemo dalje

DVA PUTA JE SILOVAO GLUMICU A ONDA JE VREĐAO PREKO TELEFONA: Nova tužba protiv HOLIVUDSKOG TAJKUNA

Glumica tvrdi da ju je Vajnstin pre osam godina silovao u Njujorku, vređajući je preko telefona između ta dva seksualna napada

Objavljeno:

Glumica Paz de la Uerta podnela je tužbu protiv prokazanog holivudskog mogula Harvija Vajnstina tvrdeći da ju je 2010. godine dva puta brutalno silovao, a nakon toga pokrenuo kampanju putem koje ju je blatio i uništio joj karijeru!

Tužba je podneta sudu u Los Anđelesu i u njoj glumica tvrdi da ju je Vajnstin pre osam godina silovao u Njujorku, vređajući je preko telefona između ta dva seksualna napada. Njujorška policija je prošle godine rekla da istražuje te navode i ispituje potencijalne svedoke, ali tada nije pokrenuta nikakva sudska tužba.

Uerta, koja je inače poznata po slobodnijem ponašanju i mnoštvu uloga u kojima se pred kamerom pojavljuje obnažena, tvrdi da je Vajnstin nastavio da je progoni, pa ju je tako dočekao obnažen u svojoj hotelskoj sobi u jednom hotelu na Beverli Hilsu narednog meseca kada je otišla da se suoči sa njim. Ona kaže da je tom prilikom pokušao da je prinudi na seks sa njim i sa još jednom ženom koja je tu bila prisutna.

Glumica kaže da je producent pokušao da je prinudi na seks sa njim i sa još jednom ženom
Glumica kaže da je producent pokušao da je prinudi na seks sa njim i sa još jednom ženom foto: Printscreen/youtube/newyorkpost

Oko godinu dana nakon tog incidenta, Uerta je bila otpuštena iz HBO serije "Boardwalk Empire", a u tužbi ona tvrdi da ima razloga da veruje da je iza toga stajao Vajnstin. Takođe kaže da je videla fotografiju u jednim novinama na kojoj Vajnstin razgovara sa Martion Skorsezeom, rediteljem i producentom pomenute serije, nekoliko nedelja pre nego što je dobila otkaz.

BONUS VIDEO:

MIKI ZABEZEKNUT! KARAĐORĐE SUBOTIĆ NIJE ONAKAV KAKVOG GA JE ZAMIŠLJAO: Ovaj je prešao svaku meru! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/The Guardian)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.