SKANDAL U BRITANSKOM X-FAKTORU: Morali su da prekinu glasanje! (VIDEO)
Zbog greške u zvuku, takmičar je završio u suzama, Foto: Printscreen

tehnički problemi

SKANDAL U BRITANSKOM X-FAKTORU: Morali su da prekinu glasanje! (VIDEO)

Deni je pevao pesmu benda Queen "Who Wants To Live Forever", a na ekranu iza njega je pisalo "oprostite na privremenim audio greškama"

Objavljeno: 09:51h

Glasanje u britanskom šouu X-Factor producenti su morali da prekinu zbog katastrofalne tehničke greške zbog koje je takmičar Deni Titli zvučao kao robot.

Deni je pevao pesmu benda Queen "Who Wants To Live Forever", a na ekranu iza njega je pisalo "oprostite na privremenim audio greškama". Ljutiti gledaoci su društvene mreže šoua zatrpali negativnim komentarima. Punih deset minuta zvuk je bio potpuno promenjen i kandidati su zvučali "čudno". Nakon reklamnog bloka, emisija uživo se nastavila, a ekipa šoua se još jednom izvinila zbog problema. Kasnije su objasnili da još traje istraga, zbog čega im se dogodio ovakav gaf.

- Večerašnje glasanje je prekinuto. U sutrašnjoj emisiji ćemo ga opet otvoriti - rekli su iz X Factora. Deni je pre 17 godina nastupio na šouu Pop Idol i smatra da mu je ovo poslednja prilika da uspe. Zbog greške u zvuku, završio je u suzama. Osim, Denija ova tehnička greška je pokvarila nastup i takmičara Entonija Rasela, a gledaoci se nadaju da ipak neće biti izbacivanja ove nedelje jer smatraju da "nije fer" - rekli su.

Cela emisija je tematski bila obeležena zbog "Noći veštica", član žirija Robi Vilijams se maskirao u Simona Kavela, a Simon u mumiju.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Maya Berović

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.