Fotke iz 6. sezone Igre prestola otkrivaju ko je preživeo, a ko ne! Ali jednog lika još nigde nema!

ko živ, ko mrtav

Fotke iz 6. sezone Igre prestola otkrivaju ko je preživeo, a ko ne! Ali jednog lika još nigde nema!

Ukoliko ste se pitali ko je od vaših omiljenih likova preživeo petu sezonu "Igre prestola", uz pomoć slika koje su se pojavile u javnosti, sada možete i da otkrijete
Objavljeno:

Ako ste se pitali ko je od vaših omiljenih likova uspeo da preživi završetak pete sezone Igre prestola i da se pojavi u šestoj, sada možete da otkrijete. U javnost su procurele slike sa snimanja 6. sezone koje nam otkrivaju ove informacije. Sećate se Del Boja iz Mućki? Evo kako legenda izgleda za 76. rođendan! (FOTO) (VIDEO) Međutim, Džona Snoua nema ni na jednoj od 23 slike koliko se pojavilo. Njegova sudbina nam je još uvek nepoznata. Stigao je prvi tizer za šestu sezonu Igre prestola! I, da li je Džon Snou živ? (FOTO) (VIDEO) Nejveći spojler zasigurno jeste slika na kojoj Arja Stark vadi Grejdžora iz smrznutog jezera. Poslednja scena u kojoj smo ih videli zajedno jeste kako njih dvoje lete u vazduhu nakon što su skočili sa zida. 37 apsolutno neverovatnih prizora sa malih ekrana u 2015. godini! (FOTO)

Međutim, sudbina nije bila naklonjena prema Maraseli Barteon. Slika otkriva njeno mrtvo telo kako leži na podu dok je ujak/otac Lanister posmatra.
Još jedno veliko iznenađenje koje nam donosi 6. sezona jeste činjenica da je Bren prohodao. Naime, slika pokazuje njega kako stoji na svoje dve noge. Naravno, nije isključena mogućnost da je u pitanju samo još jedna do njegovih vizija.
Sersej se može videti na dve fotke. Iako je 5. sezonu završila gola i prekrivena pljuvačkom nakoh šetnje srama, očigledno je da se u novoj sezoni oporavila.
Arja Stark je prikazana na slikama kao još uvek slepa. Većina likova je preživela sezonu pet, među kojima je i Tirion Lanister. Za par likova koji se ne pojavljuju na slikama još uvek se ne zna da li su preživeli petu sezonu, među njima je i Džon Snou.
HBO
HBO
(Espreso.co.rs/ dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.