DEČKA UPOZNALA PREKO FEJSA, VENČALA SE I ZATRUDNELA ZA 9 DANA: Filmična ljubavna priča glumice iz Igre prestola
Sve su odradili na brzinu, Foto: Printscreen Instagram

ČUVALA SE ZA BRAK

DEČKA UPOZNALA PREKO FEJSA, VENČALA SE I ZATRUDNELA ZA 9 DANA: Filmična ljubavna priča glumice iz Igre prestola

O braku su počeli da razgovaraju već nakon tri dana od upoznavanja

Objavljeno:

Pre šest meseci, glumica Rouzi Mek bila je solo, devica i držala se svog plana života u celibatu do braka. Sve se to brzo promenilo kada je upoznala svoju srodnu dušu, udala se i ostala trudna, a sve u roku od neverovatnih devet dana.

– Znam da je ludo. Nikada nisam verovala u ljubav na prvi pogled, mislila sam da ću se samo zadovoljiti s nečim i to je to. A onda upoznate nekoga i jednostavno znate – rekla je Rouzi za Dejli Mejl. Ova 21-godišnjakinja radila je kao dublerka u seriji Igra prestola, a 2016. dobila je ulogu u Maloj sireni. Osim toga je i pevačica.

I don't blame you for the love That I lost to you #curlywurly

A post shared by Rosie Mac (@rosiemacworld) on

Vrlo glasno zastupala je svoje stavove o seksu pre braka. Rekla je: "Dolazim iz takvog okruženja. Moja majka i baka živele su u celibatu, ali nije to samo zbog njih. Kad sam imala 14 godina, čitala sam jedan članak o Adriani Limi, modelu Victoria Secreta, i pomislila sam kako je to lepo što se čuvala za muža."

U aprilu ove godine poslovno je otputovala u Los Anđeles. Pre toga preko Fejsbuka se čula s pevačem Džošom Brejksom i shvatili su kako će u Kaliforniji biti u isto vreme, pa su se dogovorili da se nađu. "Imamo zajedničke prijatelje, pa smo se našli u Holivud Boulu. Odmah smo osetili kao da se poznajemo godinama. Videla sam kako neguje baš lepe vrijednosti i da mu je porodica vrlo važna. Moj prvi instinkt rekao mi je da bi bio dobar suprug", priča za Dejli Mejl. O braku su počeli da razgovaraju već nakon tri dana od upoznavanja. Džoš je znao da će ona biti njegova žena, pa su se dogovorili da će to jednostavno učiniti. I šest dana kasnije, 14. aprila, Rouzi i Džoš su se venčali.

Mum, Dad & Zion Breaks??‍?‍?

A post shared by J O S H B R E A K S (@joshbreaks) on

Nisu izgovorili nikakve zavete, nisu imali ni prikladnu odeću. Ona je bila u letnjoj haljinici i japankama. Nisu ni rekli svojim porodicama. Nakon toga, Rouzi je nazvala svoje roditelje Bev i Keita, koji žive u Marbelji, u Španiji. - Nazvala sam mamu i rekla: "Hej, udala sam se", a ona je rekla: "Prekinuću i nazvaću te kasnije". Prvo je psovala i vikala, ali posle je bilo sve u redu. Prvi seks i odmah trudnoća!

- Baš sam srećna što sam čekala do braka. Nisam se razočarala. Možda zvuči kao kliše. Bilo je lako učiniti to i pre, ali drago mi je da nisam - rekla je Rouzi, koja je pre toga bila verena i priznala kako je nekada bilo jako teško ostati u celibatu. Nakon venčanja, vratila se u Španiju, pa otišla u Škotsku kako bi upoznala Džošovu porodicu. Posle su planirali da odu na nekoliko audicija zajedno. No, iznenadili su se! - Bila sam sa svojom sestrom i stalno mi je bilo loše. Povraćalo mi se. Pitala me jesam li trudna, a ja sam joj govorila da je glupa i da ćuti - prepričava glumica. - Uradila sam pet testova za trudnoću. Nisam mogla da verujem da sam trudna. Plakala sam!

Then there were three.

A post shared by J O S H B R E A K S (@joshbreaks) on

Inače, otkrila je kako ima problema s maternicom i endometriozu, zbog čega bi moglo da joj bude teško da zatrudni. Nije mogla da veruje da je nakon prvog seksa ostala trudna.

- Džošovi roditelji tek su se mirili s činjenicom da smo se venčali, a sad sam trudna!

Odlučili su da će svog sinčića nazvati Zion, a mališan stiže u januaru 2019. Džoš živi na relaciji London, Škotska, Amerika i Španija, a Rouzi je u Marbelji s porodicom. - Jedino me muči što moja majka nije bila sa mnom na dan venčanja, pa smo odlučili da to ponovimo u Škotskoj - ispričala je Rouzi.

Bonus video

MANEKENKA POKAZALA KAKO FOTOŠOPIRA FOTKE: Kejt stavila devojkama do znanja da NIKO nije savršen! Ovako izgleda ceo PROCES!

(Espreso.co.rs/ Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.