FREDI MERKJURI: Gej, ljubitelj PLAVOKOSIH MANEKENKI, patuljaka i KOKAINA
Voleo je čudne stvari, ali je na bini bio fantastičan, Foto: Profimedia

šokantne istine o lideru grupe "Kvin"

FREDI MERKJURI: Gej, ljubitelj PLAVOKOSIH MANEKENKI, patuljaka i KOKAINA

Priča kaže da su Kvinovci izlazak albuma "Jazz" proslavili zabavom s golim konobarima i konobaricama i tipom koji je zvanice zabavljao tako što je kokoškama odgrizao glave dok su još bile žive

Objavljeno:

U bioskope nam stiže film o životu Fredija Merkjurija nazvan po najvećem hitu njegove krupe "Kvin" - "Boemska rapsodija" (Bohemian Rhapsody), a uporedo sa filmom počinje da se obnavlja interesovanje za ovog harizmatičnog i kontroverznog muzičara.

Novinarka Lesli En Džons, koja je provela neko vreme na turneji sa Merkjurijem i grupom "Kvin", kaže da je Fredi bio sramežljiv, ali da je živeo veoma uzbudljiv život.

Britanski tabloid The Sun prekopao je po njegovom životu i otkrio šta se sve događalo kad bi se reflektori ugasili. A događalo se svašta...

Na vrhuncu slave Kvinovci su priređivali najluđe i najrazuzdanije žurke. Priča kaže da su izlazak albuma "Jazz" proslavili zabavom s golim konobarima i konobaricama i tipom koji je zvanice zabavljao tako što je kokoškama odgrizao glave dok su još bile žive. Bilo je tu i golih manekenki koje su se rvale u blatu i ljudi patuljastog rasta koji su na glavama nosili poslužavnike s crtama kokaina.

Iako se najčešće priča o njegovim vezama s muškarcima, Merkjuri je voleo i žene. Njegova najveća ljubav, tvrdio je do kraja života, bila je Mari Ostin, devojka s kojom je bio pre nego što je postao slavan i kojoj je ostavio sav svoj novac nakon smrti. Ona jedina zna gde je sahranjen.

Osim nje, Fredi je navodno bio veoma zaljubljen i u manekenku Barbaru Valentin, takođe plavušu, koja mu je bila veoma slična karakterno.

BONUS VIDEO:

Bora Drljača pevao na štandu Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.