Gej pit! Evo šta je tabloid koji je prvi javio da Čarli Šin ima HIV saznao o Bredu i Anđi!

Šok do šoka!

Gej pit! Evo šta je tabloid koji je prvi javio da Čarli Šin ima HIV saznao o Bredu i Anđi!

Bred i Anđa su trenutno pod lupom svih svetskih medija, a skandali se izgleda samo gomilaju
Objavljeno: 22:28h

Već neko vreme se u javnosti spekuliše o tome da li će se najlepši holivudski par, Bred i Anđelina, razvesti. Oni su navodno brakorazvodnu parnicu započeli još sredinom decembra, a najnoviji tračevi pretpostavljaju kako Pit saznao da ga supruga vara, zbog čega je sa njom otišao u Kambodžu. Ove zvezde su krile da boluju od smrtonosnih bolesti! Divili smo im se, a onda smo saznali njihove mračne tajne!

Holivudske face koje su žene prevarile sa dadiljama! Zvale ih da im čuvaju decu, a one im ukrale muževe! Šuškanja o razvodu najslavnijeg holivudskog para sve su glasnija. Američki tabloid "The National Enquirer", piše kako su se Anđelina Džoli i Bred Pit već razveli u tajnosti. Inače, ovaj tabloid je bio prvi koji je objavio da se Čarli Šin bori sa HIV-om, tako da su možda i ovaj put u pravu.
Međutim, ne spekuliše se samo o tome da je Anđelina prevarila Breda. Njihovi izvori tvrde i kako je Džolijeva optužila Breda da je imao aferu sa dvoje muškaraca i jednom ženom, a navodno postoje i dokazi kako se slavni par zaista razvodi. 8 pesama koje su popularnije od filmova u kojima su se čule! (VIDEO) (GIF)
Ako se trač ispostavi kao tačan, to će biti prava pravna borba jer će pored pola milijarde dolara imovine morati da dele i starateljstvo nad šestoro dece. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.