Najmlađi bend na svetu! Ovo su naslednici One direction! (VIDEO)

Baby boiz!

Najmlađi bend na svetu! Ovo su naslednici One direction! (VIDEO)

Shvativši da jako puno ljudi voli Boj bendove, Džejk je rešio da osnuje jedan, ali totalno drugačiji od svih drugih - osnovao je najmlađi bend na svetu
Objavljeno:

Dejvojčice vole Boj bendove. Od "Backstreet boys"-a, preko "Westlife"-a pa sve do najaktuelnijeg, "One direction"-a, ima nešto u toj grupici slatkih momčića što osvaja ženske simpatije. Inspiracija u talasima: 25 naših najlepših pesama o rekama (VIDEO) (FOTO) Da li je do sladunjavih tekstova, ili do šarmantnog izgleda, ili pak oba ova elementa imaju svog udela u negovanju simpatija prema ovakvim bendovima, nije na nama da sudimo. Jedno je sigurno, devojčice su lude za Boj bendovima.

Printscreen/ YouTube/ Baby Boiz
To je shvatio i Džejk, osnivač najmlađeg Boj benda na svetu - "Baby Boiz". Džejk se poveo idejom da članovi benda "One direction" već počinju da stare, a i svako malo se ovaj bend razilazi i ponovo spaja, te je rešio da ih preduhitri i da im preuzme tron. A kapela izvođenje pesme Hotel Kalifornija za potpunu nevericu! (VIDEO) Džejk je napravio audiciju kako bi prikupio one najbolje i najmlađe članove za svoj budući projekat. Skupio je ekipu od 4 mala dečaka, od kojih najmlađi ima svega 4 godine, a najstariji 11 i zajedno su snimili pesmu "Tonight's Tonight".
Printscreen/ YouTube/ Baby Boiz
Ako ova pesma postane svetski hit, ovaj bend će ući u Ginisovu knjigu rekorda kao najmlađi Boj bend na svetu. Uspeli u svojoj nameri ili ne, ovi momci već osvajaju srca širom sveta, a još nisu ušli ni u pubertet. Novi rep hit! Beograde spremi se - stigle Čke beogradske 2! Poslušajte kako zvuči najmlađi bend na svetu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.