SKANDAL NA SAHRANI ARETE FRENKLIN! Pop se ZANEO dok je poznata pevačica pevala u njenu čast, PRUŽIO RUKU I UHVATIO JE ZA GRUDI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

nečuveno

SKANDAL NA SAHRANI ARETE FRENKLIN! Pop se ZANEO dok je poznata pevačica pevala u njenu čast, PRUŽIO RUKU I UHVATIO JE ZA GRUDI! (VIDEO)

Sveštenik iskoristio trenutak da se približi pevačici

Objavljeno:

Pevačica Arijana Grande zapevala je u čast legende Arete Frenklin na njenoj sahrani.

Arijana je zapevala pesmu "A Natural Woman" i rasplakala prisutne, a potom joj je prišao sveštenik, Čarls H. Elis, i zahvalio joj se što je odala počast Areti.

Ipak, svetskim medijima je nešto drugo zapalo za oko. Sveštenik je prigrlio Arijanu, a na društvenim mrežama se širi snimak na kome ju je zagrlio u predelu grudi.

Komentari korisnika Instagrama su takvi da smatraju da je sveštenik previše dodirivao Arijanu, a da li je tako, procenite i sami.

U svakom slučaju, hiljade ljudi koji su pratili sahranu Arete Frenklin su osudili sveštenikov potez. On se kasnije izvinio zbog te situacije, rekavši da mu ni u kom slučaju nije palo na pamet da bi taj zagrljaj mogao da se protumači kao pipanje grudi. On je objasnio da je, tokom osmočasovne ceremonije pogreba Arete Freklin, zagrlio svakog ko se pojavio na bini.

BONUS VIDEO: STRUK SAMO ŠTO SE NE PREKINE, A GRUDI KIPE IZ HALJINE: Dara Bubamara se utegla, pa napravila snimak iz najboljeg mogućeg ugla! (VIDEO)

(Espreso.co.rs.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.