SRPSKA LEPOTICA OČARALA OSKAROVCA: Sofija otkrila šta Dikaprio misli o Srpkinjama! Njegova izjava će vas ODUŠEVITI! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ sofijamilo

u društvu holivudskog genija

SRPSKA LEPOTICA OČARALA OSKAROVCA: Sofija otkrila šta Dikaprio misli o Srpkinjama! Njegova izjava će vas ODUŠEVITI! (FOTO)

Srpska lepotica je navela da je glumcem druži već deset godina, a onda je progovorila o njemu

Objavljeno:

Manekenka Sofija Milošević je gostujući na televiziji otkrila da je upoznala brojne poznate ličnosti, kao što su Leonardo Dikaprio, Džastin Biber i drugi.

Srpska lepotica je navela da je glumcem druži već deset godina, a onda je progovorila o njemu.

Leonardo Dikaprio
Leonardo Dikaprio foto: AP/Joel Ryan

"On je toliko normalan i toliko je skroman. Nemate uopšte osećaj da sedite sa holivudskim glumcem koji je osvojio Oskara. Jednom smo bili na večeri, sećam se da mu je prišao jedan čovek, bili smo tad sami, i rekao mu: "Baš ti je lepa devojka". Onda je on rekao: "Ne, mi smo samo prijatelji". Družimo se 10 godina. Pričala sam mu dosta o Srbiji, on zna dosta o Srbiji, zato što ima jednog druga koji je iz Srbije i koji je jako zanimljiv tip. I on stalno kaže žene iz Srbije su jake. Ja sam mu pričala o Fakultetu dramskim umetnosti, pa sam ga zezala ne znam da li ti to možeš da upišeš", rekla je Sofija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.