PEVATE NJEGOVU PESMU STALNO, A NE ZNATE DA JE UMRO! Pevač čiji hit čujemo SVAKI dan preminuo je pre 8 godina! MI SMO U ŠOKU!
Foto: Printscreen

šok

PEVATE NJEGOVU PESMU STALNO, A NE ZNATE DA JE UMRO! Pevač čiji hit čujemo SVAKI dan preminuo je pre 8 godina! MI SMO U ŠOKU!

Ovaj podatak nam je promakao

Objavljeno:

U muzičkom svetu postoji izraz "one hit wonder", na srpskom jeziku, čudo sa jednim hitom. To su pevači ili grupe koje su, jel'te, imali samo jedan hit, a onda su pali u zaborav. I vrlo često, ta pesma ostaje trajno u srcima i ušima slušalaca. A njihovi izvođači u međuvremenu umru, i niko ne primeti da su zauvek otišli.

Na snimku dole imate 10 muzičara koji su bez medijske pompe napustili ovaj svet. Među njima je i Poli Fumana, frotmen grupe OMC, inače sa Novog Zelanda, koji je otpevao (odrepovao?) čuvenu pesmu "How bizzare". Iako je snimljena sada daleke 1995, i dalje se vrti na radiju.

Fumana je umro još 2010. Bolovao je od autoimune bolesti slična multipla sklerozi, imao je 40 godina. Imao je petoro dece.

Preminuo pre 8 godina
Preminuo pre 8 godinafoto: Printscreen

Pogledajte ko još od manje ili više poznatih muzičara je preminuo, a da verovatno niste znali. Među njima su i Rob Pilatus iz benda Mili Vanili.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.