NEKADA RUŽAN I NIZAK, ZA HLEB ZARAĐIVAO RADEĆI KAO PORTIR I ČISTAČ: Danas ima MILIONE, a životna priča ovog glumca je pravi HOLIVUDSKI SAN!
Foto: Printscreen Youtube

USPEO NEMOGUĆE

NEKADA RUŽAN I NIZAK, ZA HLEB ZARAĐIVAO RADEĆI KAO PORTIR I ČISTAČ: Danas ima MILIONE, a životna priča ovog glumca je pravi HOLIVUDSKI SAN!

Ipak, prate ga skandali

Objavljeno:

Životna priča ovog glumca bukvalno odgovara izreki - od trnja do zvezda.

Kao mali igrao je hokej na travi, ali je prestao nakon što se povredio i oštetio prednji zub. Radio je kao čistač i kao portir, a danas vredi 350 miliona dolara.

- Sa 18 godina sam napustio školu i otišao u Njujork da postanem glumac, nisam ni sanjao da ću ovoliko postići - rekao je Tom.

Tom Kruz
Tom Kruz foto: Fonet

Rodom je iz Kentakija, nemačkog, irskog i engleskog je porekla. Glumac ima tri sestre od kojih mu je sestra Li En De Vet (58) menadžerka od 2004. godine.

– Ispod prosečne visine sam i nisam preterano zgodan, barem tada nisam bio, a već sam za pet godina snimio neke od svojih najvećih filmova – priznao je glumac visok 170 centimetara koji je devedesetih bio među najplaćenijim glumcima na svetu.

Prvu malu ulogu imao je 1981. u filmu „Endless Love“. U prvih pet godina snimio je filmove: „Top Gun“, „Boja novca“, „Kišni čovek“ i „Rođen 4. jula’.

Na filmovima kao što su „Intervju s vampirom“, „Nemoguća misija“ i „Džeri Megvajer“ zaradio je 15 miliona dolara po svakom filmu.

Nakon drugog propalog braka s Nikol Kidman (51) tek je u trećem braku s Kejti Holms (39) dobio svoje prvo biološko dete.

„Empire“ magazin ga je uvrstio na listu najseksi glumaca u istoriji, bio je 41. na listi.

Pažnju javnosti ipak najviše privlači njegova posvećenost sajentologiji i loš odnos prema ćerki Suri. Tom, ako je verovati pričama, ćerku zbog vere nije video nekoliko godina, niti namerava. Tako nije prisustvovao ni proslavi 12. rođendana male Suri.

Brak sa Kejti Holms propao je takođe zbog vere. Ipak, postoje i priče o tome da on viđa svoju ćerku i ostalu decu, Konora i Izabel, koje je usvojio u braku sa Nikol Kidman, daleko od očiju javnosti i paparaca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/DDL.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.