BILA JE POJAM LEPOTE, SVI SU ŽUDELI ZA NJOM: Instruktorka iz poznatog FILMA danas je BLEDA SENKA nekadašnje LEPOTICE (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

transformacija

BILA JE POJAM LEPOTE, SVI SU ŽUDELI ZA NJOM: Instruktorka iz poznatog FILMA danas je BLEDA SENKA nekadašnje LEPOTICE (FOTO)

Ne biste je prepoznali na ulici!

Objavljeno: 18:44h

Instruktorka Šarlot "Čarli" Blekvud bila je san svakog muškarca koji se davne 1986. godine "ložio" na čuveni holivudski hit "Top Gun", film koji je proslavio Toma Kruza u ulozi poručnika Pita "Maverika" Mičela.

Glumica Keli Mekgilis danas ima 60 godina i verovatno biste, da je kojim slučajem sretnete na ulici, vrlo teško prepoznali da se radi o glavnoj junakinji čuvenog filmskog hita.

Keli danas ima kratku sedu kosu, potpuno se povukla iz javnosti i ni po čemu ne odaje utisak da je nekada snimala holivudske blokbastere.

A da je u potpunosti odustala od Holivuda, govori i to što se neće pojaviti u nastavku legendarnog filma, koji se upravo sada, čitavih 32 godine kasnije, snima.

Pre dve godine Keli Mekgilis je doživela napad u svojoj kući u Severnoj Karolini, zbog čega je dobila dozvolu za nošenje pištolja.

Jednom prilikom je otkrila i da je, još tokom osamdesetih, doživela silovanje. Zbog toga se čitav život bori sa napadima panike.

Bivša glumica ima dve ćerke i dva puta je bila u braku sa muškarcima, a onda je 2009. godine otkrila svetu da je lezbijka.

Danas mirno živi u svojoj privatnosti, a na Fejsbuku se ponekad oglasi kritikujući stanje države u kojoj živi.

Bonus video:

REPERI SE ŽESTOKO OBRAČUNALI, BUBA KORELI OSUO PO MC STOJANU: Seljačino,ne brukaj se!

(Espreso.co.rs/b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.