OVO JE STVARNO PRAVA GROZOTA I NEVIĐENO JE MORBIDNO! Zavirite na Adelinu rođendansku žurku koja je zgrozila ceo svet! (FOTO)
Foto: Reuters

je l' ova žena pri sebi?!

OVO JE STVARNO PRAVA GROZOTA I NEVIĐENO JE MORBIDNO! Zavirite na Adelinu rođendansku žurku koja je zgrozila ceo svet! (FOTO)

Proslava koju je Adel organizovala za svoj jubilarni trideseti rođendan, verovatno je nadmašila sve žurke poznatih

Objavljeno:

Muzička zvezda Adel je svoj 30. rođendan proslavila u velikom stilu, pogotovo zato što joj je inspiracija za rođendansku žurku bio najpopularniji film ikad, i jedan od naših omiljenih.

Kada su tematske žurke u svetu poznatih u pitanju, čini nam se da je ova koju je Adel organizovala za svoj jubilarni trideseti nadmašila sve ostale.

Podsetila nas je, barem sudeći po fotografijama koje je zvezda objavila na svom Instagram profilu, na kadrove iz legendarnog filma Džejmsa Kamerona iz 1997. godine.

Sigurno svi pamtite scenu kada Kejt Vinslet u ulozi Rouz silazi niz stepenice svečane hale u brodu koji je svojom veleleponošću nadmašio očekivanja celog sveta.

E, pa, sve identično toj sceni izgleda i na Instagram fotografiji koju je Adel podelila sa fanovima, zajedno sa haljinom u kojoj je zablistala.

Međutim, ove fotografije mahom su naišle na negativne komentare pevačicinih obožavatelja jer, priznaćete, sve ovo deluje malo morbidno i nismo sigurni da je tragedija koja je zadesila Titanik baš najbolji izbor tematike za žurku.

Bonus video

KAKVI TRBUŠNJACI! Anastasija Ražnatović zavrnula majicu i pokazala izvajano telo (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.