Bliski saradnici otkrili: Bouvi je umro od raka jetre!

poznat uzrok smrti

Bliski saradnici otkrili: Bouvi je umro od raka jetre!

Kako pišu britanski mediji, dosta saradnika Dejvida Bouvija se oglasilo povodom njegove smrti. Svi su rekli da je preminuo od posledica raka jetre
Objavljeno:

Kako prenose britanski mediji Dejvid Bouvi je preminuo od raka jetre. Ovu informaciju je, za portal dutchnews.nl, otkrio Ive van Hove, režiser u pozorištu u Belgiji. Britanski "Independent" takođe piše da je Bouvi umro od raka jetre, kojeg je skrivao od svih. 33 činjenice koje niste znali o Dejvidu Bouviju (FOTO) (VIDEO) (GIF)

Inače, Van Hove i Bouvi su sarađivali na postavci mjuzikla "Lazarus". - Još pre 15 meseci mi je rekao da ima rak jetre, nedugo pošto je to i sam saznao. To mi je saopštio da bih shvatio zašto neće biti redovan na probama za mjuzikl - otkrio je režiser. Poruke povodom smrti Bouvija stižu sa svih strana: Od Vatikana, pa čak do svemira! (FOTO) (VIDEO) Van Hove tvrdi da je bio u bliskom krugu Bouvijevih ljudi koji su znali za njegovu bolest. Istovremeno, kada su lekari Bouviju 2014. godine saopštili nesrećnu dijagnozu, usledila je informacija da ima još samo godinu dana života.
Van Hove se seća i noći 7. decembra kada je bila premijera "Lazarusa" u Njujorku. - Mediji su pisali hvalospeve o komadu, ali i o Bouviju. naveli su da izgleda agilno i zdravo. Istina je bila potpuno drugačija. Iza scene mu je pozlilo zbog iscrpljenosti. Tada mi je bilo jasno da je to poslednji put da ga vidim - rekao režiser. Ovako je Bouvi igrao Nikolu Teslu! Poslednja rola muzičkog velikana! (VIDEO) Britanski "Telegraf" takođe prenosi informaciju da je legendarni muzičar preminuo od posledica raka jetre, navodeći da mu je opaka bolest dijagnostikovana 2014. godine.
Još jedan bliski prijatelj se oglasio za BBC i otkrio njihovu privatnu prepisku preko mejla u kojoj se Bouvi indirektno oprostio. Otac ambijentalne muzike, Brijano Ino, skoro 40 godina se družio i sarađivao sa Bouvijem. Njih dvojica su poslednjih nekoliko meseci preko mejla diskutovali o albumu iz 1995. godine "Outside".
- Poslednja rečenica, poslednjeg mejla koji sam dobio od Bouvija bila je: "Hvala ti za dobra vremena, Brajane. Ona nikad neće istruliti.". Potpisao se sa "Dawn". Tek sada shvatam da je to bio njegov način da se oprosti od mene - kazao je Ino. (Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.