Poznata glumica optužena za ZLOSTAVLJANJE ŽENA! Žrtve učestvovale u ceremonijama na kojima su žigosane u području karlice! (VIDEO)
Pretvarala je žene u seksualne robinje, Foto: Printscreen

šta reći?

Poznata glumica optužena za ZLOSTAVLJANJE ŽENA! Žrtve učestvovale u ceremonijama na kojima su žigosane u području karlice! (VIDEO)

Alison Mek je u sektu namamljena 2012. godine, a glumica je učestvovala u ucenjivanju žena i dovođenju novih

Objavljeno:

Poznata američka glumica Alison Mek uhapšena je zbog seksualnog zlostavljanja nekoliko desetina žena, ucene, pretnji i oduzimanja slobode.

Zvezda "Smolvila" optužena je da je sa svojim partnerom Kitom Rejnijerom zarobljavala žene i pretvarala ih u seksualne robinje. Kit Rainere je uhapšen krajem prošlog meseca, a sada mu se na optuženičkoj klupi pridružila i poznata glumica.

Kit je osnivač sekte Nxvin, ispred koje je predstavljen kao vođa kojem sve žene moraju da budu podređene i poslušne.

Prema tužbi, Rejnijer – u grupi poznat kao “Predvodnik” – vodio je varvarski sistem u kojim je ženama govoreno da je najbolji način da napreduju da postanu “robinje gospodara”.

Takođe, od njih se očekivalo da spavaju sa Rejnijerom i obavljaju ropske poslove za gospodare, kao i da drže ovaj dogovor u tajnosti ili će biti osramoćene u javnosti, navodi se u tužbi.

U tužbi se navodi da su mnoge žrtve učestvovale u ceremonijama na kojima su žigosane u području karlice simbolom koji sadrži Rejnijerove inicijale, a ti rituali su snimani.

Alison Mek je u sektu namamio 2012. godine, a glumica je učestvovala u ucenjivanju žena i dovođenju novih.

Američki mediji pišu da bi ovaj par mogao da bude osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu.

I njena koleginica iz serije "Smolvil" Kristin Kruk je takođe osumnjičena da je umešana u regrutovanje novih članova sekte.

Bonus video:

Stajali smo u Knezu sa praznim papirom

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.